Už to vypadalo, že v sobě vzájemně našli spřízněné duše nejen v podnikání, ale také v soukromí. Ještě loni chystali veselku, ale poté, co Martin Ditmar zkolaboval a dlouhé měsíce bojoval v nemocnici o život, jejich láska postupně vyprchala.

A tak Eva Čerešňáková zrušila zásnuby a každý si šel svou cestou. „Popravdě řečeno, úplně spolu už nebydlíme. Eva má byt v Praze, já mám svůj domeček v Olomouci, kde jsem většinu dní. Ten čas, který spolu trávíme, je pracovní,“ přiznal Blesk.cz Ditmar, který má o jejich vztahu jasno.

To bývalá misska je na tom jinak. Rozchod s Ditmarem si, jak se zdá, stále neumí a nechce připustit.

„Ano, prsten jsem sundala, ale rozchodem bych to nenazývala. Minulý rok byl náročný, vznikly mezi námi nějaké neshody, já kvůli práci zůstávám v Praze, Martin má podnikání na Moravě a také jsme oba dominantní a temperamentní, takže si názory umíme vyměnit,“ prozradila Blesk.cz Eva Čerešňáková s tím, že pokud je Martin Ditmar v Praze, žijí spolu pod jednou střechou.

Ani podle ní už ale zamilovaným párem, který v tom lítá až po uši, nejsou. „Spolupracujeme spolu, voláme si, žijeme v Praze spolu, když je příležitost prožít hezký večer, tak si ho užijeme. Martin není jen obchodní partner, ale na randění není čas. Ten vztah je poznamenaný vším, co se stalo. Kdybych ho neměla ráda, tak pro něj neudělám to, co jsem udělala. Přestěhovala jsem se na Moravu, převzala podnikání, denně ho navštěvovala v nemocnici a jak se říká, že on omládl, tak já jsem v lednu zestárla o deset let a to mě hodně vyčerpalo,“ svěřila se šéfka soutěže krásy, kterou Česká Miss velmi zaměstnává.

„V tuto chvíli, jak intenzivně spolu pracujeme, řešíme věci a zároveň zažíváme hezké chvíle, tak náš vztah neřešíme. Uvidíme, co ukáže čas,“ dodala Čerešňáková.

Finále soutěže krásy proběhne 2. června 2018 v multifunkčním centru Aula Gong v Ostravě. Právě tam byla před 29 lety zvolena první Miss ČR 1989 Ivana Christová. O spolupráci s některou televizní stanicí, která by soutěž odvysílala, se stále jedná.

VIDEO: Eva Čerešňáková promluvila o zrušených zásnubách.

Video
Video se připravuje ...

Čerešňáková – partner Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií