Na nedávných cenách Anděl sice žádnou nominaci neproměnila, vůbec jí to ale nevadí. Důležité je pro ni teď hlavně její zdraví. „Mě teď zbrzdila úplně prachobyčejná chřipka, dokonce jsem měla i antibiotika, což u mě nebývá zvykem," popisovala Anna na rádiu Impuls, jaká choroba ji nedávno skolila.

Jelikož má před sebou hned několik koncertů, nic nepodcenila. „Tak abych k tomu přistoupila zodpovědně, tak jsem nasadila léčbu. A už jsem plná síly,“ radovala se. Za její chřipku zřejmě mohla snížená imunita kvůli nedávné léčbě rakoviny. S ní už bojovala podruhé (poprvé v roce 2010) a tentokrát prý bylo všechno náročnější kvůli věku.

„Je to samozřejmě takový kolotoč. Je to fyzicky náročné. Musela jsem zase podstoupit veškeré ty léčebné procedury," vysvětlovala zpěvačka. Všechno ale zvládla a nehroutila se. Podobný přístup doporučuje i ostatním. „Není to úplně legrace, ale není to žádná tragédie. Jsou daleko, daleko horší věci na světě. Prostě se to dá. Musíte si to tak nastavit, není jiná možná cesta a jiný přístup, než že se zvedneš a dáš to,“ míní.

I když boj s nádorem často zabere i rok, má Anna K. dojem, že to rychle utíká. „Já to vždycky říkám ženám, které mi píšou a ptají se, jak to vydrží, že jim teď byla sdělena diagnóza, že to nevydrží a že to je strašně dlouhá cesta. Není," vysvětluje brunetka, vlastním jménem Luciana Krecarová. 

„Je to strašně rychle za vámi. Je to náročné, ale je potřeba se zvednout, postavit se čelem a jít do boje a dá se to prostě vybojovat. A fakt to strašně rychle uteče," dodala na Impulsu interpretka hitu Nebe.

VIDEO: Anna K. i během nemoci věřila: Mám před sebou dlouhý život!

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Anna K.: Ve Slavíku jsem čtvrtá, a mám před sebou dlouhý život! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
31 fotografií