S partnerem Tomášem Varteckým (47) se Anna K. dlouhá léta pokoušela o vlastní miminko, nakonec se rozhodli pro adopci. Když už byla vytouženému dítěti hodně blízko, plány jí překazila rakovina. „Vybírají pro děti ty nejvhodnější rodiče, přece chudáčkovi nedají nemocnou mámu. To by byli blázni,“ svěřila se před lety Anna K., když onemocněla rakovinou poprvé.

Svou „dceru“ si ale později našla, respektive děvče si našlo ji. Právě ona při ní stála v těch nejhorších chvílích zpěvaččina života. „Mám takovou adoptivní dceru, ta mi byla nejblíž. Jsme spolu v tomhle vztahu od jejích čtrnácti let. Dnes je jí čtyřicet,“ šokovala muzikantka v týdeníku Téma.

Děvče bylo její fanynkou a s kamarádkou chodily na její vystoupení do Semaforu. „Pak začaly holky chodit na koncerty a vůbec nevím, jak se to stalo, ale jsme i s její maminkou taková rodina. Zuzka, tak se jmenuje, tvrdí, že díky mně nezačala pít a fetovat,“ prozradila Anna K. s tím, že její „adoptivní“ dcera byla k takovým neduhům krapet náchylná. Zuzana jí tak částečně nahrazuje dítě, kterého se zpěvačka nikdy nedočkala.

VIDEO archiv: Anna K. o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže!

Video
Video se připravuje ...

Anna K. o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií