Druhý ročník Blaf Food Festu představí recepty, které jste na prvním ročníku neokusili. „Vycházíme z tuzemských tradic šetrného hospodaření a bezbřehé kreativity našich hospodyněk. Naše filozofie říká, že co se nedá sníst, dá se alespoň rozvařit. Připravili jsme si meníčko, které by nám kdejaká jídelna, horská chata nebo zdravotní středisko záviděly,“ lákají organizátoři s vtipem na to největší gastropeklo tohoto roku. 

Na letošním ročníku můžete okusit carpaccio z gothaje, tlačenku v trojobalu i nanuk z párku a čočky. Také nebude chybět lidmi opěvovaná dobrota z předchozího ročníku, kdy se podávali gumoví medvídci rozmočení v rumu jako takzvaní Rumídci. Celé menu objevíte tady.

Doporučujeme se na festival vyzbrojit notnou dávkou humoru, nadsázky a prázdného žaludku. A možná si pro jistotu přibalte tabletku na pálení žáhy, abyste neměli večer břichabol.

Kdy? V sobotu 7. dubna
Kde? Plechárna, Černý Most
Vstupné? 50 korun

Fotogalerie
8 fotografií