Teprve po dvou týdnech se zesnulý herec dočká posledního rozloučení. To proběhne dnes od 12 hodin ve Velké obřadní síni strašnického krematoria v Praze. Proč si ale pozůstalí dali tak na čas? „Čekali jsme na část nejbližší rodiny, která byla na cestách,“ vysvětlila pro Aha! dcera Bedrny a Laďky Kozderkové (†37) Vlastimila (42).

„Proto jsme pohřeb nedělali dříve. Chtěli jsme jim vyjít vstříc. Každý, kdo ho měl rád, se může přijít rozloučit,“ dodala Vlastimila. Ovšem těžko říct, zda se jí její představa vyplní. Podle našich informací totiž řada kolegů Bedrny přesné datum vůbec nezná. A tak je bohužel pravděpodobné, že se obřadu nezúčastní.

Snad tedy bude mít představitel řady rolí (například školníka v seriálu Arabela) na poslední cestě kolem sebe alespoň své nejbližší příbuzné. Přitom na smrtelné posteli je bohužel spatřit nemohl. Posledních dvanáct let života sice dožíval v domově pro seniory, ovšem dva týdny před skonem strávil v nemocnici kvůli výrazně zhoršenému zdravotnímu stavu.

Ve špitálu v té době ale platil zákaz návštěv kvůli chřipce. Jeho rodina tak o jeho smrti ví jen tolik, co jim sdělili doktoři. „Tatínek podle lékařů usnul a pokojně odešel,“ řekla smutně Bedrnova dcera.

VIDEO: Loni zemřela také dabérka Lízy Simpsonové Helena Štáchová. Před smrtí stihla nadabovat ještě Máničku ve filmu o Hurvínkovi

Video
Video se připravuje ...

Poslední dabing zesnulé Štáchové (†72): Stihla Máničku ve filmovém Hurvínkovi! ROLLING PICTURES

Fotogalerie
23 fotografií