Kvůli drsné válce mezi Adamcem a představitelem titulní role v muzikálu Danem Hůlkou (49) zvažuje svůj odchod z projektu i jedna z představitelek hlavní ženské role, která stále nemá podepsanou smlouvu.

„Nevím, jestli si někdo umí představit, že bych mohla stát na jevišti vedle Dana Hůlky jako jeho divadelní milá, když si každým kousíčkem svého těla i celým srdcem uvědomuji, jak se zachoval, jak lže a pomlouvá," svěřila se v rozhovoru pro Expres.cz Adamcová, která se měla v roli střídat s Kateřinou Brožovou (50). „Tak otrlá nejsem, i když jsem dosavadní život prožila v nejtěsnějším spojení se showbyznysem," doplnila nakvašeně.

Ráda by sice kvůli roli i písničkám zůstala, ale s kolegou, kterému nemůže přijít na jméno, už nechce mít nic společného. Zpěvák jí leží v žaludku kvůli tomu, jak se prý zachoval vůči jejímu muži. Byl to údajně on, kdo Adamce z projektu vyšachoval kvůli osobním sporům. Přitom ještě nedávno mělo být všechno úplně jinak. „Dan Hůlka se i ke mně, stejně jako k mému muži, choval do poslední vteřiny, co jsme spolu byli všichni na zkušebně, jako nejlepší kamarád a velký obdivovatel práce mého muže," tvrdí bývalá sporťačka z Novy.

Jenže vše se obrátilo, když se Hůlka omluvil z několika zkoušek s tím, že má problémy s kolenem a slinivkou. Nelíbilo se mu ale, že režisér o jeho zdravotním stavu mluvil do médií a všechno popřel. Mezi muži se rozjela válka, a Dan dokonce odmítl odjet na natáčení videoklipu do Egypta. Pak se prý Adamec dozvěděl, že producentka prodává celý projekt jinému producentovi (který se ale nakonec zřejmě nekoná), který si vyžádal změnu režiséra.

Adamec byl odejit a vyměněn za Martina Novotného. „S profesionalitou, jak ji znám já, to celé nemá vůbec nic společného. Ale ani se slušným vychováním," zlobila se pro Expres.cz Jana. „S jednáním, jaké předvedl Dan Hůlka, s takovou snůškou nekorektní sprostoty, lží a arogance jsem se opravdu nikdy nesetkala. Ani já ani můj muž," dodala.

VIDEO: Manželé Adamcovi musí prodat i dům. Prý je to ale dobře! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Jana Adamcová: Bydleli jsme v tak velkém domě, že jsme si museli telefonovat! David Turek

 

Fotogalerie
49 fotografií