Režisér s chotí si nemovitost na jedné z nejprestižnějších adres na Hanspaulce pořídili a následně ji zrekonstruovali právě proto, aby ji pronajímali. Jenže zájemci se zrovna moc nehrnou. Možná je to i tím, že měsíční nájemné podle informací Aha! činí 200 tisíc korun.

Taková částka by jistě nedělala problém slavnému páru Brangelina. Ten přitom o bydlení ve vile kdysi projevil zájem. „V té době, kdy tu natáčela Angelina Jolie a doprovázel ji její manžel Brad Pitt se všemi dětmi, pro ně produkce hledala vhodný dům, který by splňoval hlavně podmínku naprostého soukromí,“ prozradila Adamcová.

Jolie s Pittem a čtyřmi adoptovanými dětmi do Česka dorazili v květnu 2007 kvůli filmu Wanted, v němž se Angelina objevila po boku Morgana Freemana (80). Zatímco ona měla plné ruce práce, její rodina trávila většinu času v pronajaté honosné vile v pražské Bubenči. Právě tam našli útočiště, když dostali košem od Adamcových.

Režisér Sanitky jim totiž svůj dům nakonec neposkytl. „Manžel to tenkrát odmítl s tím, že nechce krátkodobé pronájmy. Oni se tu zdrželi jen tři měsíce a my raději hledali někoho, kdo v domě bude bydlet delší dobu,“ vysvětlila někdejší moderátorka sportovních zpráv na Nově.

Dnes ji ale asi mrzí, že tehdy všechno nedopadlo trochu jinak. Vždyť právě kvůli nedostatku nájemníků se nakonec Jana s Jiřím s těžkým srdcem rozhodli, že bude lepší nemovitost prodat.

VIDEO: Adamcovi se zbavují vily snů! Už ji finančně neutáhnou?

Video
Video se připravuje ...

Adamcovi se zbavují vily snů! Už ji finančně neutáhnou? Aleč Brunclík, David Turek

Fotogalerie
57 fotografií