Letošního Valentýna Michal Kavalčík stráví ve třech. „Letos budeme poprvé u slavnostní večeře tři a moc se na to těšíme. Budeme si to spolu s mou Zuzankou krásně užívat,“ popsal své plány zpěvák. 

Svátek zamilovaných tak prožije v poklidu, ale dříve tomu tak nebylo. „Ještě v mladých letech jsem šel jednou kupovat kondomy do drogerie. Když jsem přišel na řadu u pokladny, tak u mé krabičky byl poškozen čárový kód. A tak se paní pokladní zvedla a přes tři pokladny zakřičela přes celou prodejnu na kolegyni: ‚Marcelko – prosím tě, ty kondomy XXL jsou teď za kolik…?‘ No a všichni se v těch frontách samozřejmě na mě podívali. No strašný trapas,“ prásknul nám Michal Kavalčík z Divadla Broadway, kde účinkuje v muzikálech Mýdlový princ a Muž se železnou maskou.

Pěkný trapas zažila také muzikálová Angelika Alžběta Bartošová, která už tři roky randí s právníkem Lubošem. „V pubertě jsem milovala jednoho kluka a psala jsem o něm textovku své kamarádce. Bohužel omylem jsem tu zprávu poslala jemu,“ svěřila se.

 

To zpěvák Vojtěch Drahokoupil pro změnu na Valentýna dostal kuriózní dárek. „Jednou jsem dostal z lásky kopačky,“ prozradil Vojta s tím, že naštěstí to byly ale ty fotbalové.

VIDEO: Michal Kavalčík přišel o statisíce! Kvůli Rudovi z Ostravy!

Video
Video se připravuje ...

Michal Kavalčík přišel o statisíce! Kvůli Rudovi z Ostravy! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
22 fotografií