Na začátku byla policejní kontrola, která se zvrhla spíše ve focení s krásnou tenistkou. Slovenští strážníci pak zastavili dokonce i sanitku, z níž vyjela nosítka a na nich Dangl proměněný skoro k nepoznání. Celé tělo pokryté zdravotnickou termo přikrývkou a hlavu obalenou v obvazech. Kdo zvláštní situaci přihlížel, musel se jistě o jeho stav strachovat.

Tedy až do té doby, kdy se na nosítkách zvedl a začal vesele juchat. Vše totiž bylo pouhou součástí nachytávky v rámci pořadu televize Markíza 2 na 1, který uvádí spolu s Adelou Banášovou, provdanou Vinczeovou (37). Společně si tropí žerty z dalších známých osobností, podobně jako kdysi Štefan Margita (61) a Hana Zagorová (71) v pořadu Hogo Fogo.

Drsný vtípek si tentokrát nachystali na Dominiku Cibulkovou (28). Ta se nestačila divit, když ji v Bratislavě zastavil policista, který se choval jako její největší fanda. Fotil se s ní, ukazoval jí, že má na noze vytetovanou její podobiznu, ale hlavně zastavoval i další auta, jejichž osazenstvo vždy přesvědčoval, aby se také k focení připojili.

Na závěr dorazil i vůz záchranné služby s Danglem, který ještě chvíli nechal blondýnku, aby se trápila. Pak se ale odmaskoval a odhalil, že jde jen o kanadský žertík. S nachytávkou pomáhal přitom i manžel sportovkyně, manažer Michal Navara. Ten o všem dopředu věděl. 

VIDEO: Také Danglův bývalý kolega z Partičky Ondřej Sokol je pěkný vtipálek. Podívejte se, co vyváděl v show Tvoje tvář má známý hlas.

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář má známý hlas: Ondřej Sokol bude riskovat život! Tohle v Partičce neuvidíte! TV Nova

 

Fotogalerie
35 fotografií