Náročnost a dřinu v belgické Pevnosti Boyard zkusila Olga Lounová spolu s týmem ve složení se zpěvačkou Markétou Procházkovou, moderátorem Vojtěchem Bernatským, zpěvačkou Světlanou Nálepkovou a jachtařem Davidem Křížkem. Česká parta musela zdolat fyzicky i psychicky obtížné úkoly, což si vyžádalo své.

„Měla jsem z toho šrámy, odřeniny i naražený zadek. Modřiny se mi začaly rozbíhat až druhý den, tak jsme si je začali s ostatními posílat. Modřinám se vyhnout nedalo, tady jsem se praštila o něco ve tmě, tady zase o něco jiného. Ne že bychom kvůli tomu museli k doktorům, ale malým šrámům v rámci boje se člověk nevyhne. Nejvíc zabrat mi dal skleněný tobogan, kde to bylo psychicky náročné a navíc jsem si utrhla kousek nehtu,“ přiznala kapitánka týmu.

Nebyla však jediná, kdo odešel potlučený. „Nejhorší to měl Vojta, který měl i štípance od štírů, naštěstí nebyli jedovatí,“ svěřila se Blesk.cz Lounová s tím, že ona sama naopak bojovala s vysokými teplotami vzduchu.

„Hlavně jsem nečekala, že tam budou čtyřicetistupňová vedra. Pevnost je z kamene, tak jsem doufala v chládek,“ popsala nám drsnou realitu, kterou diváci nevidí. Český tým bojoval pro nadaci, která pomáhá nemocným dětem.

VIDEO: Pevnost Boyard: Šimůnek mezi šváby, hmyzem a pavouky!

Video
Video se připravuje ...

Co vás čeká v dalším Boyardu? Šimůnek mezi šváby, hmyzem a pavouky! FTV Prima

Fotogalerie
19 fotografií