„Zkrátka a dobře, bylo mi tam ještě před čtrnácti dny velmi ouvej, ale jde to velmi dobře dopředu, dobře se léčím," zhodnotil pro TopStar svůj zdravotní stav velmi optimisticky Maxa, který ještě přede dvěma týdny ležel na JIPce ve vojenské nemocnici v Liberci a zotavoval se po operaci krční páteře. Teď už ale znovu vystupuje, ačkoliv se ještě musí spoléhat na pomoc léků proti bolesti.

Kromě zdravotních obtíží ho ale trápí i problémy se zákonem. Během svatomartinských slavností v Moravské Třebové měl totiž loni v listopadu napadnout ženu a důchodce, který ji zřejmě bránil. „K tomu můžu říct jenom to, že teď momentálně je to v rukou policie. Moc dobře nechápu, co vyšetřují, ale je to jejich věc. Nemám se v podstatě ani k čemu vyjadřovat," nechtěl nic o probíhajícím vyšetřování prozradit známý svalovec.

Ten totiž i nadále tvrdí, že k ničemu takového v žádném případě nedošlo. „Já myslím, že se to vyšetřuje především proto, že jsem Martin Maxa. Kdyby to byl kdokoliv jiný, tak se nic nevyšetřuje a všechno je úplně jinak," bere věc v podstatě jako útok na svou osobu.

„V tuto chvíli to vnímám tak, že se něco děje, odehrávají se nějaký úkony. Nevím, kdo na tom má zas nějaký zájem, aby se to takhle medializovalo. Vcelku pro mě je to banální záležitost, která nechápu, proč se takhle nafukuje," dodal pro TopStar k podivnému případu zpěvák.

VIDEO: Martin Maxa: Mám sklony k depresím, pomáhá mi námaha!

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa: Mám sklony k depresím, pomáhá mi námaha! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
23 fotografií