Tomáš Klus 20. prosince přijel a písničku jí zazpíval. A přivezl jí kytici lilií, protože jak jí řekl, Lilie rýmuje se se jménem Marie. A to i přesto, že sám byl nachlazený, tak tohle přání nemohl odmítnout.

„V rámci Ježíškových vnoučat jsem jel do Semil paní Marii zahrát Marii. Víte, jel jsem tam s tím, že někomu udělám radost, ale to, co jsem si dovez domů, ční vysoko nad radostí a úplně si říkám, jestli jsem tam nezůstal dlužen viset tu spoustu dobrých myšlenek, co se mi od té chvíle honí hlavou. Zpíval jsem, to jó, i se tančilo, ale nejvíc se toho dělo mezi slovy. V pohledech, kde byly celý ty dlouhý životy, v pohlazení paní Věry, v indiánském pozdravu paní Soni, v upřímném úsměvu Marie, když už mohla jít konečně spát,“ napsal po své návštěvě v semilském domově seniorů muzikant.

Bohužel paní Marie těsně po Vánocích zemřela... Je dobře, že splnění přání zpěvák neodložil...

Ne všichni ale měli takové štěstí. Ježíškova vnoučata na ně ale myslí. „Chystáme speciální zádušní mši za všechny, kteří se splnění svých přání nedožili. Bude začátkem února v Katedrále svatého Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě,“ oznámil Martin z projektu, jenž plní seniorům přání. 

Vzhledem k tomu, že Klus i s rodinou odletěl do exotiky, není jisté, zda o úmrtí paní Marie vůbec ví...

VIDEO: Tomáš Klus o odchodu dcery: Plakal jsem, ale bylo to nutné

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus o odchodu dcery: Plakal jsem, ale bylo to nutné Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Vše o projektu Ježíškova vnoučata čtěte zde >>>

Fotogalerie
32 fotografií