Zatímco ženy se k ní moc nepřibližovaly, mužů měla okolo sebe neustále dost. „To mám pořád, cítím se v jejich společnosti skvěle a vždy se super pobavím. Tím nechci říct, že se ženám vyhýbám, ale do mužské společnosti zapadnu nějak rychleji,“ tvrdí věčně rozesmátá moderátorka.

I když je oficiálně sama, tak mužů má okolo sebe dost. „Všechno to jsou kamarádi. První věc, která mě na chlapovi musí zaujmout, je jeho charisma, pak teprve to, jak vypadá nebo co dělá. Zatím si užívám samotu a společnost přátel, co má přijít, to přijde,“ říká Lucka, která na Mallorku odletěla s kolegou Reyem Korantengem

„Po dlouhé době jsem takhle dlouho bez dětí. Je to super, ale už mi chybí. Jsem ráda, že jel i Rey. Naše přátelství už trvá osmnáct let, a co si vzpomínám, nikdy jsme se nepohádali. Oba už dokážeme poznat, kdy ten druhý chce být sám a kdy potřebuje společnost,“ netají se Lucie Borhyová. A co na to Reyova manželka Monika, že si takhle vyrazil s Luckou na víkend. "Moje žena s tím nemá problém. Na Lucku nikdy nežárlila, protože nemá důvod," tvrdí Rey.

 

K rozkolu nedošlo ani během řízení nového typu Škody Kodiaq. „Střídali jsme se, ale Rey asi řídil častěji. Přece jenom v serpentinách si byl jistější, protože mě se po chvilce začala točit hlava,“ dodala sympatická blondýnka. Došlo i na vánoční nákupy pro děti. Něco jsem koupila, ale obávám se, že to do Ježíška nevydržím a něco jim dám,“ směje se Lucka.

Fotogalerie
24 fotografií