I když se Skamene s Jonákem krátce po jeho propuštění v dubnu 2014 potkali na premiéře filmu Bony a klid 2, tak se pozdravili, prohodili pár slov, ale to bylo vše.

Video
Video se připravuje ...

Jonák versus Skamene: Vyřídili si účty před naší kamerou! David Turek, Ondřej Rybár

„Až do své smrti se mi neomluvil, takže mě vůbec nezajímá, že umřel. Budu tvrdý. Ale člověk, který až do poslední chvíle pomlouval, že jsem mu něco z toho jeho bordelu ukradl, si nezaslouží mojí pozornost ani lítost,“ řekl Blesk.cz Roman.

A přitom to byl právě kontroverzní podnikatel, kdo herci, jež se pustil do podnikání, pomohl od vyděračů, kteří po něm chtěli výpalné za provoz jeho restaurace.

Video
Video se připravuje ...

Skamene se bojí propuštěného Jonáka: Kvůli dluhům a podivné sektě Petr Soukup, Markéta Reinischová

S Ivanem se po jeho propuštění setkal i režisér Vít Olmer, který ho obsadil do svého snímku Nahota na prodej. „Byl to člověk dvojí tváře. Ta jedna byla kriminální, druhá vzdělaná. Prý psal nějaké básničky, hodně četl. Byl velmi komplikovaná osobnost. Na jeho pohřeb nepůjdu, protože na pohřby nechodím a nepůjdu ani na svůj vlastní,“ prozradil Blesk.cz režisér. 

To moderátorka Tereza Pergnerová, která v Discolandu natáčela hitparádu Eso, na Jonáka vzpomíná v dobrém.

„Jonákův Discoland byl fenoménem 80. a 90. let. Vzpomínám na to, jak jsme tam natáčeli pořad Eso. Ivan Jonák vždy tiše opodál sledoval průběh natáčení a bylo vidět, že je rád, že tam Nova natáčí. Byl to podnik, který, když se vysloví jeho jméno, okamžitě se mi vybaví svíčková, kterou si štáb nemohl vynachválit,“ říká se smíchem Tereza a dodává: „Je to smutné, že zemřel, ale takové věci se stávají. Vím, že byl hodně nemocný. Na jeho pohřeb určitě nepůjdu, nechodím totiž na žádný. Věnuji mu tichou vzpomínku, která bude rozhodně hezká. Nevzpomínám na lidi ve zlém.“

Jonákův Discoland byl v době své největší slávy místem, které s oblibou navštěvovaly celebrity, protože je podnikatel velmi rád hostil. Kromě zmíněných se občas zastavil Karel Gott, Vítězslav Jandák, Petr Janda, Láďa Křížek nebo Simona Chytrová.

VŠE O DIVOKÉM ŽIVOTĚ A PODIVNÉ SMRTI IVANA JONÁKA ČTĚTE >>> ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

Jonák versus Skamene: Vyřídili si účty před naší kamerou! David Turek, Ondřej Rybár

Fotogalerie: IVAN JONÁK - nekorunovaný král pražského …
64 fotografií