"Máme tam tým detektivů, kteří vedou vyšetřování. Veškeré informace o této události musíme prověřit, ale vypadá to na přirozenou smrt, v domě se nenašly žádné zbraně "řekl pro LA Times seržant Louie Lozano. Matka Brittany Murphy Sharon našla Monjacka v bezvědomí v ložnici v neděli večer zhruba ve 21:30 místního času (pondělí ráno 06:30 středoevropského letního času) a následně zavolala 911.Jeho smrt potvrdili doktoři krátce po příjezdu.

Hollywood v prosinci 2009 šokovala náhlá smrt mladé herečky. Podle oficiální zprávy zemřela na selhání srdce způsobené zápalem plic, našli ji v bezvědomí v koupelně. S manželem jen den před smrtí vybírali jména pro děti, po kterých velmi toužili.

Simon Monjack se s Brittany Murphy oženil v roce 2007. Monjack byl znám jako autor námětu a výkonný producent dramatu Warholka (2006). Kromě toho byl režisérem, spoluautorem scénáře a producentem snímku Two Days, Nine Lives (2001). Sousedé ho však neměli v lásce, prý se podle nich choval podivně.

Po smrti manželky se stáhl do ústraní, ale nadále poskytoval rozhovory o tom, jak ženu miloval a zval novináře do koupelny, kde našli Brittany mrtvou. V souvislosti s její smrtí vyslýchali i Simona, ale lékaři žádné cizí zavinění nepotvrdily. (zdroj: Cas.sk)

Fotogalerie
1 fotografie