Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z bezdomovce je přes noc hvězda: Po 15 letech objal matku!

Autor: Jan Jedlička, INT - 
7. ledna 2011
18:56

VIDEO: Američan Ted Williams (53) strávil posledních patnáct let na ulici jako feťák, alkoholik a kriminálník. Avšak dostal druhou šanci. Během žebrání u silnice ho natočil kameraman s cedulí, kde stálo „Mám hlas od Boha“. Video s ním se dostalo na internet a z Teda je hvězda, které nabízí angažmá televizní stanice z celé Ameriky. Pravděpodobně se z něj stane milionář. Po 15 letech se v televizní show setkal se svou matkou.

Ted stál v maskáčové bundě a s roztřepenými vlasy hned vedle silnice. Na prsou držel ceduli a nápisem: „Mám hlas darovaný od Boha, jsem bývalý rádiový hlasatel, který padl až na dno...“ Muž s kamerou Doral Chenoweth u něj zastavil a nabídl mu dolar za předvedení jeho daru. Ošuntělý chlapík spustí fantasticky hřejivým baritonem různé rádiové hlášky a nejednomu padá čelist. Video na YouTube vidělo už více než milion lidí!

Takto vypadal Ted Williams ještě před několika dny, než s ním kameraman natočil rozhovor. Takto vypadal Ted Williams ještě před několika dny, než s ním kameraman natočil rozhovor. | ČTK

Williams pracoval v rádiu již před více než 15 lety, ale propadl drogám a alkoholu. Pohyboval se i mimo hranice zákona. Má devět dětí – sedm dcer a dva syny. Díky tomuto videu získal druhou šanci vrátit se do plnohodnotného života a setkat se s matkou Julií. Té je uctihodných 92 let.

„Nejvíce jsem se modlil za to, aby matka žila tak dlouho, aby měla šanci vidět mě, jak se dám zase dohromady,“ řekl Williams v televizní show stanice CBS, který ještě před několika dny spal jen ve stanu.

Video Bezdomovec Ted Williams předvádí svůj překrásný hlas. - Youtube.com, Jedlička
Video se připravuje ...

Nabídky se na něj jen sypou

Bývalý bezdomovec Ted je doslova bombardován nabídkami z televizí, rádií nebo sportovních klubů, které ho chtějí jako hlasatele. Manažer Shane Comier o něm řekl: „Můžeme z něj udělat milionáře,“ cituje jeho slova britský The Sun. Basketbalový klub Clevelad Cavaliers mu k angažmá nabídl dokonce i dům.

Zprávu o Tedově úspěchu volala jeho matce Julii bývalá manželka Patricia „Nevěřila tomu, dokud jsem jí nezavolala. Byla ohromená, doufá, že si to Ted nepokazí. Jak sama řekla, je to příležitost a druhá šance,“ řekla pro The Sun.

zztop ( 8. ledna 2011 07:12 )

sice neznám detaily soukromí, ani jednoho ze zmiňovaných , ale s příspěvkem

petr11 ( 8. ledna 2011 04:05 )

...je to tak ubohý, že se mi ani nechce věřit!!! Co všechno se dá s člověkem dělat. To je horší než se zvířetem

paila ( 7. ledna 2011 21:47 )

Chlápek měl neuvěřitelné štěstí, a přeju mu to, ale malá oprava. Z rozhlasové hvězdy se stal bezdomovcem a troskou (chlastal, fetoval, kradl ...) a pak zase z bezdomovce hlasatelem, takže až takový zázrak to zase není. Sice nejsme v USA, ale i máme českého bezdomovce rozhlasovým moderátorem. Jiří Pomeje je ukázkový příklad ochlasty, bezdomovce, psychicky narušeného člověka,co si ze samé zoufalosti vzal ještě větší trosku Ivetu Bartošovou. .... jak si žili o tom nás pravidelně informoval jak BLESK tak i samotní aktéři a dneska ... nevím zda-li střízlivý anebo ne, dává Pomeje rady v radiuu

alenotak ( 7. ledna 2011 21:43 )

a obdivuji jeho sílu, že se bez pomoci po třinácti letech závislosti dostalz toho začarovaného kruhu .

ondra74 ( 7. ledna 2011 20:37 )

Ja se pridavam. To video videlo ne 1 milion lidi, ale skoro 10 milionu.Chlapik je sympaticky,drzim palce aby se nedostal zpet na dno!!!

Zobrazit celou diskusi