Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slovensko: Chlapec (†4) spadl do studně kvůli nepozornosti matky?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto  (Autor: Vanda Rusnáková)
Autor: INT, mivr - 
14. listopadu 2010
13:33

Obrovským neštěstím skončila návštěva u kamarádky v Hostinských Moravcích, kam matka vzala i svého čtyřletého syna. Chlapec tam spadl do studně. Když se hasičům podařilo vytáhnout ho ven, byl už bohužel mrtvý.

Zatímco si maminky povídaly, děti si hrály na dvoře. A možná právě nepozornost rodiček má za následek tragickou smrt malého dítěte. Kolem čtvrté hodiny se klidně probíhající odpoledne proměnilo v horor, když čtyřletý syn návštěvnice spadl do nezakryté studny.

Chlapeček se utopil

Na místo byli okamžitě přivoláni hasiči z blízké Nitry. Někteří prohledávali okolí, jiní odčerpávali vodu ze studně. Tělo chlapečka se jim ale podařilo vytáhnout až po šesti hodinách usilovné práce - ve 22.24 hodin!

Policie započala trestné stíhání za usmrcení. Přivolaný lékař konstatoval jako příčinu smrti utopení. „Zároveň byla nařízená zdravotně bezpečnostní pitva, po které se blíže určí příčina smrti. Případ je ve stadiu vyšetřování,“ řekla banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová.

hanem ( 25. listopadu 2010 13:30 )

A kde si je viděla popíjet a pokuřovat?Tos tam byla s nima?ty asi nemáš děti že????

hanem ( 25. listopadu 2010 13:26 )

pejsankova: TAK TOHLE JE NEJVĚTŠÍ UBOHOST....A POKUD JSI ŽENSKÁ TAK JEŠTĚ NA PŘES DRŽKU.....Ty si jako myslíš že stačí na ty děti koukat?Sama mám 3-letého kluka a ten je tak živej že se mi stalo i to,že jsem jen otevřela dveře do koupelny,malej proběhl dovnitř a než jsem já udělala 10 kroků k vaně byl v ní takovým fofrem že kdyby tam byla voda tak nevim,minimálně by si slušně loknul....byl to ale takovej fofr že bych tomu asi těžko zabránila....to by člověk za ním musel opravdu běhat těsně v zádech a to snad nejde né????A že někdo napíše že si udělají jiného to už hraničí s psychickou poruchou.....

anasyi ( 16. listopadu 2010 13:31 )

e.44

anasyi ( 16. listopadu 2010 13:29 )

kacota

kacota ( 16. listopadu 2010 00:36 )

mne už sa stalo aj to, že som bola na návšteve, decka zavrete v detskej ,prerábali ju na kůlničku na dříví ,hádzali po sebe špáratka z jednohubiek - 4 roční,ostatná posádka sa menila na veselú chásku v obyváku, flaše pod stolom pribúdali,maminky si "povídaly" a ja som bola jediná za blbú, že furt kazím náladu chodím na nich pozerat...

Zobrazit celou diskusi