Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka si ze syna (8) udělala sexuálního otroka!

Tyranský pár, který sexuálně mučil osmiletého chlapce
Tyranský pár, který sexuálně mučil osmiletého chlapce  (Autor: Reprofoto Bild.de)
Autor: INT, mivr - 
29. září 2010
10:51

STŘEDA 29. 9. - V obrovském šoku byli sousedé matky, když zjistili, že zneužívá svého osmiletého syna. Němka Rosemarie (39) chlapce sexuálně týrala téměř rok. Někdy se připojil i její přítel Andrew. V úterý se proces případu, který byl odhalen už na jaře tohoto roku, rozběhl u berlínského okresního soudu. Perverznímu páru hrozí několik let vězení.

Sousedi Rosemarie o ní tvrdí, že navenek působila jako milá, přátelská a starostlivá matka. Opak byl ale pravdou. Ve skutečnosti je to tyranka, která si z vlastního malého syna udělala sexuálního otroka!

Skoro rok ho společně se svým přítelem Andrewem "používali" k různým perverzním hrátkám. Když se chlapec hodně bránil nebo když tyrani věděli, že si na něm chtějí vyzkoušet obzvláště bolestivé praktiky, neváhali ho dokonce nadopovat diazepamem.

Natáčeli se u toho

Berlínský okresní soud vyšetřuje celkem šedesát případů, kdy mělo dojít ke zneužívání malého chlapce. Tyranský pár ale sexuálně nemučil jen jeho. Otřesné zacházení zažila i neteř Andrewa.

Ten se živil jako řidič nákladních vozidel, takže jezdil často pryč. Rosemarie proto neváhala a při sexuálních hrátkách se svým synem se natáčela webkamerou, takže se na ně Andrew mohl dívat pomocí počítače a dávat jí pokyny, co má s chlapcem přesně dělat. Pár o svých činech dokonce diskutoval na internetu.

Na otřesný případ upozornila policii další milenka Andrewa, která objevila fotky hrátek s malým chlapcem na počítači svého milence. Týraný chlapec je nyní v pěstounské péči a perverzní pár čeká na rozsudek.

jamilen ( 2. října 2010 20:03 )

Hrozná mrcha ta matka, jak může vlastnímu dítěti tohle dělat. Zavřít až zčerná. Kluk bude tím postižen celý život.

egal ( 1. října 2010 09:54 )

co byste chtěli, půlka islámská, druhá evropská v anarchy stylu, mrdník nad mrdník

milo ( 30. září 2010 07:32 )

já jsem je nechtěla v žádném případě urazit, mám zvířata radši než lidi...lidské osudy jsou mi víš kde...jen mne stále zaráží, že ostatní mluví o nadřazenosti a přitom nejsme nic jiného než odpad přírody...alespoň jsme se doteď tak chovali...a zřejmě se to ještě dlouhou dobu nezmění...

simeon ( 29. září 2010 21:13 )

to že nevíš o kanibalismu a velmi běžném incestu ve zvířecí říši je opravdu důkaz tvojí inteligence... pravdu díš, někteří lidé jsou pravděpodobně podle nezájmu o okolí a běžné dění světa zřejmě pod úrovní některých zvířat

pgga ( 29. září 2010 20:06 )

Ted jsem to docetla.Stat Ohio-"matka" ktera neustale bila a tryznila sveho osmileteho syna a jeho sourozence-odsouzena na 34 let s nemoznost se odvolat!! "Otec" deti(hyeny manzel)-26 let vezeni s nemoznosti se odvolat za to ze o biti a tyrani vedel ale NIC neudelal."mATKA" SE HAJILA TIM ZE JAKO MALA BYVALA BITA TAKY-soudkyne odpovedela ze kdyby mohla podle prava-ulozi ji dozivoti ale ze si je jista ze ve vezeni ji bude dana "spravedlnost"!!!!!

Zobrazit celou diskusi