Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poslední foto Simonky před smrtí: S matkou jde k řece

Autor: pir - 
8. července 2010
06:45

Poslední fotografie Simonky Švecové (†3)! Záběry z městské kamery z 28. června zachytávají matku Martinu (35) s její dcerou na břehu Váhu. Právě tato fotka ženu zlomila a policii po čtyřech dnech přiznala, že děvčátko spadlo do řeky.

Záznam byl natočen minulý týden. Zachycuje Martinu Švecovou a její dcerku na nábřeží Váhu v pondělí ve 20:50 hod. O hodinu a pět minut později se už žena vrací sama.

Podle deníku Nový Čas žena přišla domů, převlékla si mokré šaty a potom s manželem (52) zalarmovala policii. Proč měla mokré šaty? Chtěla pomoci dceři z vody? Anebo skočila do řeky společně se Simonkou, nakonec si to rozmyslela a vylezla na břeh?

Po sérii lží nakonec Martina ukázala kriminalistům i místo neštěstí a šaty, které měla v osudný den na sobě. Po výslechu se zhroutila.

noemi18 ( 9. července 2010 07:10 )

nevím jestli se šla domu poradit,nebo jestli se chtěla utopit či v jakém afektu jednala,ale z toho co vím usuzuji že se ani v nejmenším nepokusila o její záchranu a tak nechápu že ještě dýchá!a pokud se šla opravdu poradit tak jen proto aby si vymyslela nějakou verzi pro policii a vyhnula se trestu.CHytrá žena!Dokud jí policie neukázala kamerové záběry nic nepřiznala,to až po té se zhroutila!

mouse ( 9. července 2010 00:13 )

asi se chtěla utopit i s holkou, pak vylezla a vidí že má prooser, tak holt to řešila jak nejlíp upěla, šla se poradit domu a vymislela si svou story

mouse ( 9. července 2010 00:12 )

no tak se jí zeptej, když myslíš že ti řekne víc než policii...

chloeee ( 8. července 2010 22:37 )

Byla bych Blesku vdecna, kdyby zverejnil presnejsi informace o tom, co se skutecne odehralo. Devcatku uz zivot nikdo nevratil, ale stejne mne to porad pronasleduje. Jak k nehode doslo? Proc matka lhala? Proc nezburcovala okoli? Nez porad spekulovat, rada bych to vedela primo od ni. Dekuji.

kriticka ( 8. července 2010 21:14 )

naprosto s tebou souhlasim

Zobrazit celou diskusi