Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Norského politika znásilnil somálský migrant. Přesto je mu líto, že ho deportovali

Norský politik Karsten Nordal Hauken byl znásilněn somálským migrantem. Přesto ho mu je líto, že byl deportován.
Norský politik Karsten Nordal Hauken byl znásilněn somálským migrantem. Přesto ho mu je líto, že byl deportován.  (Autor: Reprofoto TV NRK)
8. dubna 2016
10:26

Tenhle „sluníčkář“ je více než přehnaný. Norský politik Karsten Nordal Hauken byl znásilněn somálským migrantem. Ten byl odsouzen na 4,5 roku vězení a k následné deportaci. Znásilněnému politikovi je však Somálce líto, protože v rodné zemi ho čekají samé těžkosti, před kterými pláchl do Norska. Neskutečné.

Karsten Nordal Hauken z Åsu v Akershusu byl před lety znásilněn ve svém vlastním domově. Sexuální agresor ze Somálska, který v Norsku žádal o azyl, byl následně dopaden. Soudce ho poslal na 4,5 roku za mříže. Ty si odseděl a následně byl deportován do vlasti.

V okamžiku, když se Nordal Hauken dozvěděl, že má být Somálec deportován do vlasti, se mu ho zželelo. V jeho vlasti ho totiž čeká krutý život. Politik řekl svůj příběh ve státní norské televizi NRK. Konkrétně v pořadu Jeg mot Meg (Já proti sobě), který pojednává o mentálních poruchách a psychických útrapách.

Jsem mladý člen Socialistické levicové strany, feminista a antirasista,“ popsal sám sebe v pořadu Nordal Hauken. Promluvil o svém vnitřním boji a útrapách po znásilnění. Nasadil si vlastní a dosti osobitou léčbu alkoholem a marihuanou. „Jsem heterosexuální muž, který byl znásilněn somálským žadatelem o azyl,“ prohlásil politik sklesle.

Můj život se zhroutil, ale teď cítím vinu, že byl vyhnán do své země,“ dodal Nordal Hauken. Prozradil, že byl zavolán do věznice krátce předtím, než byl Somálec deportován do vlasti poté, co si odseděl trest. „Cítil jsem úlevu a štěstí, že bude navždy pryč. Cítím, že Norsko na sebe vzalo zodpovědnost za pomstu,“ pokračoval politik.

Jako rozzuřený otec konfrontující útočníka na své dítě,“ upřesnil. „Ale zároveň cítím hroznou vinu a zodpovědnost. Já jsem důvod, proč už nebude v Norsku nikdy více. Byl vyhnán do temné a nejisté budoucnosti v Somálsku. Vidím ho většinou jako produkt neférového světa, produkt výchovy války a zoufalství,“ uzavřel podivný politik.

rumungro ( 9. dubna 2016 03:35 )

Jó,když si chce dneska někdo udržet práci,tak musí něco obětovat.

levandulova ( 8. dubna 2016 13:34 )

 Ti migranti jsou fakt jako zviratka. Neni divu, ze to u nich vypada, jak to vypada. Jejich vyvoj se zastavil v dobe kamenne. A ted je nechame zplundrovat Evropu. Predtim jim ale nakreslime nazorne obrazky, jak soulozit.

prycsnima ( 8. dubna 2016 13:10 )

 A při znásilnění poznal že asi není heterák,feminista jeden.

kiwi65 ( 8. dubna 2016 13:02 )

 Mu z toho chlastu a trávy slušně hrabe...

Zobrazit celou diskusi