Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Polonahé a navoněné ženy si za to mohou samy, řekl muslimský vůdce o silvestrovských útocích

Kolínský imám Sami abú Jusúf tvrdí, že si ženy za sexuální útoky o Silvestru mohou samy.
Kolínský imám Sami abú Jusúf tvrdí, že si ženy za sexuální útoky o Silvestru mohou samy.  (Autor: ČTK/Reprofoto REN TV)
Autor: shp - 
20. ledna 2016
13:29

Sexuální napadení žen v Kolíně nad Rýnem, kterého se na Silvestra měla dopustit skupina migrantů, je vina samotných Němek. Tvrdí to kolínský imám Sami abú Jusúf, podle kterého muže provokovaly odvážným oblečením a voňavkami. Reakce muslimů tak byla logická.

Události na Silvestra byly chybou dívek samotných, protože byly polonahé a navoněné. Není překvapivé, že je muži chtěli napadnout. Oblékat se takto je jako přilévat olej do ohně,“ řekl imám v rozhovoru pro ruskou televizi REN TV, který přepsal britský web Breitbart.

Podle stránky, která je viditelně antimuslimská, reportáž vyzněla tak, že silvestrovské sexuální útoky byly pouze cvičením na mnohem větší a rozsáhlejší akci. A to i přes to, že podle reportéra bylo těžké na Silvestra v Kolíně nad Rýnem rozpoznat, zda je země německá, nebo muslimská.

Sami abú Jusúf je imámem v malé kolínské mešitě al-Tavhíd ve čtvrti Kalk. V ní už dokonce v roce 2004 zasahovala protiteroristická jednotka, která rozdrtila síť teroristů. Tehdy bylo zabráněno velkému neštěstí.

V reportáži REN TV dostal prostor i bývalý německý policista, který zastává jasný názor, že uprchlíci nepřišli do jeho domoviny hledat nový a lepší domov, ale páchat kriminalitu. Podle něj se navíc ne všechny zločiny migrantů evidují.

diablo777 ( 9. února 2016 13:06 )

By me zajimalo, jak v Nemecku na Silvestra muzou chodit venku zeny polonahe. By asi zmrzly. Ach jo. To je logika fakt.

an-dr-ea ( 3. února 2016 21:19 )

Jsou to ubožáci,úchylové co se neovládají,když potkají evropanku. Což není v Evropě nic zvláštního. A když jim ženy v prosinci připadaly polonahé a zasloužily si obtěžování a násilnosti, co teprve až se oteplí!! Tyto zrůdy nesmí mezi lidi, tady budou potkávat ,,nahé a polonahé ženy¨ pořád. A jak řekl tento muslimský vůdce, dokud ženy budou takto vypadat, násilí od mužů bude pokračovat! Je to jako...když mi nedáte tolik a tolik unesu další letadlo atd... Že by teror! Němci to tak nazývali a teroristům se pokud vím NEUSTUPUJE!!! Nechci tu aláha! slimáky!zloděje! příživníky! tyrany! vrahy! násilníky! nic jiného zatím nepředvedli!!! Správný muslim podle koránu klopí zrak když vidí cizí ženu,ale zároveň také když znásilňuje tak je to modlitba k aláhu. Není se co divit, když jejich zákony dal lidu negramotný, pedofilní, sadistický úchyl !!!

fouk.si ( 30. ledna 2016 13:29 )

A to mají holky chodit v pytli po zem jak u nich ?? Jenom ať táhnou odkud přišli z.m.r.d.i nevycválaní. 

ginna15 ( 30. ledna 2016 12:28 )

 O HOVADINACH DEBILECH,UCHYLÁCÍCH A SVOLOČI ZVANÉ "CELEBRITY"PÍŠETE STOHY,ALE O TOM,ŽE NAS ATAKUJÍ A VYHUBÍ ČERNÉ TLAMY MUSLIMSKÉ,TO JE DISKUSE ZAKÁZÁNA,CO????KOMU STRANÍTE HNOJI Z BLESKU???? SMRT VŠEM ISLAMISTUM,VŠEM Z ISIS A VŠEM TĚM CO VYZNÁVAJÍ ALLÁHA A MOHAMEDA UCHYLÁKA TEPLÉHO!!!

gabreta ( 27. ledna 2016 20:43 )

Až se lidi pořádně nas*erou !!

Zobrazit celou diskusi