Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé svědectví kamioňáka Martina z Česka: Tohle jsou ti mírumilovní imigranti!

Řidič kamionu Martin natočil, jak se běženci dobývají do návěsů náklaďáků.
 (Autor: Reprofoto Facebook)
Autor: shp - 
15. června 2015
19:54

Afričtí imigranti, kteří zaplavují Evropu při cestě za lepším životem, berou kamiony útokem. Dokazuje to děsivé video, které ve francouzském přístavu Calais pořídil český řidič kamionu Martin. To zhlédlo už 1,8 milionu vyděšených Čechů.

Běženci se snaží dostat do kamionů, aby se jim podařilo odcestovat do Velké Británie. Z Calais totiž odplouvají do ostrovního království trajekty. „Mírumilovní imigranti,“ popsal Martin video. A je více než zřejmé, že popisek je ironický.

Na záběrech jsou vidět stovky imigrantů, jak nebezpečně pobíhají po silnici a za každou cenu se snaží dostat do kamionů a menších vozů. Na videu je dokonce vidět, jak se jim to povede.

Někteří dokonce naskákali na místo mezi tahačem a návěsem. Následnou jízdou by v takovémto případě riskovali vlastní život. A nejenom svůj. Riskují i život řidičů, kteří mohou zazmatkovat, když zjistí, že se jim uprchlíci dostali do nákladu.

Je to natočené tenhle týden cestou do Anglie. Je to přesně dva kilometry před přístavem na kanálu La Manche z Calais do Dover. Po pravé straně je tam udělaná vesnice z plastových pytlů. Odhadoval bych tak 1500 imigrantů,“ napsal Martin.

Mìru milovnì Imigranti v Calais (FR) ferry.

Posted by Martin Navratil on 12. červen 2015

egyptanka ( 29. července 2015 17:33 )

nojasne ( 23. června 2015 02:20 )

I kdyby, co se tím jako mění ?

123automobil ( 21. června 2015 08:40 )

blankaflexi ( 17. června 2015 16:48 )

Všichni si stěžují,že se sem hrnou jen černí chlapi,konečně si přijdou na své ty přemnožené polonahé české rajdy!! je to samá miss a samá modelka a doslova se vrhají na kdejakého chlapa,no tak..........

caspworst74 ( 17. června 2015 15:38 )

Nutno podotknout, ze z migrace Amerika a jejich zpriznenci take tezi proto, ze cim vice uprchliku bude v Evrope, tim mene problemu bude pri "osvobozeni" (okupace=byznis, jak uz bylo receno) a "znovuzrozeni" Afriky k obrazu svemu, tedy vlastnictvi nerostnych surovin...

Zobrazit celou diskusi