Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Uprchlíci, trosky a zářivě rudá rtěnka: Modelku kritizují, mezi běžence se vyparádila

Autor: shp - 
11. června 2015
11:41

Všude kolem rozvaliny, vyhladovělé děti a nemocní a zranění lidé. Uprchlický tábor v Libanonu, kde našli útočiště běženci ze Sýrie, je místo plné smutku a zároveň naděje, kterou potřebným dodávají dobrovolníci, učitelé, zdravotníci a lidé, kterým není osud Syřanů lhostejný. Rozhodně to není místo pro módní exhibici.

Na vlastní kůži se o tom přesvědčila někdejší modelka a spisovatelka Tara Moss (41). Velvyslankyně Dětského fondu Organizace spojených národů do uprchlického tábora vyrazila s rudou rtěnkou na rtech, která v táboře plném hnědé suti, vzduchu prosyceného prachem a rozpadlých budov působila jako pěst na oko.

Byť pomohla s vakcinací dětí, jejich výukou ve škole a podpořila i syrské ženy v zaměstnání, vysloužila si Moss za návštěvu tábora opovržení. Vyzývavě rudá rtěnka byla podle ohlasů lidí na internetu naprosto nemístná. „Pár cizích lidí mě zkritizovalo za mou rtěnku,“ přiznala blondýna.

Byla jich menšina, ale někteří lidé viděli fotografie ze syrských uprchlických táborů, kde lidé žijí v otřesných podmínkách, a doslova komentovali jen záležitost se rtěnkou,“ dodala Moss. Možná by bylo vhodné nepřipomínat lidem v nouzi, že si něco jako luxusní rtěnku nemohou dovolit, Taro!

factumpactum ( 13. června 2015 12:09 )

Každá pomoc, která příjde muslimákům, je podpoří. Až vyrostou, vrátí nám to. Džihádem. Taro tleskám ti.

babana ( 12. června 2015 20:14 )

Mohu, ale neidím důvod.

babana ( 12. června 2015 20:12 )

Mám lakotu v povaze, je zřejmá z toho, co píšu a omylem jsem někomu přispěla. Jsem nadutá a mám vás na háku ***i, propagaci OSN a UNICEFu zdar

bartbar ( 12. června 2015 19:46 )

Povahu babany řešíš ty nulo?????????????????????? Kdo je babana ty nevíš????????? Starou harcovkyni tady nepřechčiješ!!!!!!! Tapety na vás vy hádavé ženštiny!!!!!!!!!!!!!!!! pavla.evolution na vás vy hádavkyně trhovkyně hahahahahahaha Tara leze zmalovaná mezi čmoudy a z toho děláte vědu????????? Krááááááááááávyyyyyyyyyyyy oběěěěěěěěěěě

factumpactum ( 12. června 2015 19:23 )

Špatná odpověť.Babana je lakota,ty to tvrdíš,tak to dokaž.Omylem poslala nebo přispěla penězma říkáš,tak to dokaž,co říkáš,že to byl omylem.Omylem.Babana je všelijaká pinda ale ty říkáš a nedokážeš to co povídáš,to vidím.

Zobrazit celou diskusi