Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Čech pašoval do Británie sedm uprchlíků v dodávce: Narval je do nábytku!

Autor: shp, vk - 
12. června 2015
14:09

Namastit kapsu si chtěl na Albáncích, kteří se toužili dostat za lepším životem do Velké Británie. Sedm nebožáků narval do nábytku naházeného v dodávce. Odvážný a troufalý plán Čecha Zdeňka H. (59) však nevyšel. Dopadli ho!

Já nic, já muzikant. O uprchlících nic nevím, v dodávce vezu starý nábytek.“ Tak nějak se mohl hájit Čech. Už ale nedodal, že se mu ve skříních dodávky krčí 7 Albánců. Ti mu zaplatili za cestu do Velké Británie z Nizozemska.

Za pokus převézt emigranty na ostrovy už Čech vyfasoval 42 měsíců ve vězení. Jak upozornil britský Daily Mail, Zdeněk H. byl zadržen už minulý rok v prosinci v přístavu Harwich, kam přijel ze země tulipánů.

Dle celníků se tvářil podezřele, tak mu nařídili vyskládat z peugeotu nábytek. „Důstojníci byli hned podezřívaví, když viděli nábytek. Většina z něj byla v hrozné kvalitě a rozbitá,“ řekla vyšetřovatelka Denise Robinson. Běženci byli dopraveni zpátky do Nizozemska.

jiznicechy ( 16. června 2015 00:08 )

V Hyde Parku ČT prohlásila baba Šiklová, že emigranty bychom měli vítat (jen tak mimochodem jí v padesátých letech nazývali "Rudá fena" - dnes je to velká havloidní disidentka". Vstřícnost k cizincům je prý jedna z našich nejzákladnějších hodnot a nakonec - oni by prý u nás nezůstali napořád Do toho se dovolala Češka žijící ve Vídni - zdravotní sestra - která oznámila, že žije dlouhodobě ve Vídni, žije v domě, kde v sedmi bytech jsou imigranti, ostatně jako sama volající, ale muslimští přistěhovalci nepracují, jen pobírají dávky a těší se na důchod. "A prosím pěkně, oni vám nejsou po letech života v Rakousku schopni německy odpovědět. Oni posílají děti na školu v přírodě stejně jako rodilí Rakušané, ale ti si musejí vše zaplatit. A nemyslete si, že Rakušané berou pět tisíc nebo deset tisíc euro. Já jsem zdravotní sestra a po pětadvaceti letech praxe pobírám 2100 euro,“ rozčilovala se volající žena s tím, že Rakušané už jsou znechucení a křičí, že už nejsou schopni další uprchlíky přijmout. Na to disidentka Šiklová prohlásila, že se musíme k cizincům chovat vstřícněji a přece je my můžeme ovlivňovat, jinak za nic nestojíme. Co na tohle říct??????

datelobecny ( 12. června 2015 17:13 )

A nebo hlavy za to, že nechceš vyznávat tu jejich nesmyslnou sračku, co?

datelobecny ( 12. června 2015 16:35 )

Tak situace vře i v Rakousku. Ve Vídni proběhl protest s asi 800 lidmi, který inicioval starosta obce, kde je uprchlický tábor. A starosta obvinil z ministryní vnitra, že není schopná zajistit bezpečí země, a že se do Rakouska denně dostávají imigranti u kterých se neví odkud jsou a co za nemoci mají, dále se nalezl do EU, že je totálně neschopná a zvoní jí hrana... V Maďarsku se bude příští měsíc projednávat v parlamentu to, zda komplet neuzavřou svoje hranice, a jsou naštvaní na Srby, kteří je k nim dál pouští. Orbán dál řekl, kdyby v Maďarsku vládla nyní levice, tak je tam nyní tolik imigrantů, že by lidi za pár let nevěděli jestli jsou v Turecku, Londýně nebo Paříži. V Itálii už mají svrab a tuberkulózu. A evropské média mlčí. Jen občas BBCukazuje záběry z Itálie, kde i sám reportér řekl, že jsou ti afričani agresivní. A ukazují záběry z Calais jak ty opice terorizují řidiče kamiónů. A naturale angličani jsou strašně nasraní na EU a chtějí vystoupit, a rozhodně nechtějí. Další imigranty-to vím z diskusí.

hejhej ( 12. června 2015 15:41 )

abyvyda....... Všichni ti pitomí politici,poslanci EU a podle včerejší ČT i nějaký "profesor" bez slušného chování a hysterický student by si měli vzít muslimskou verbež k sobě domů. Nejde o utenčence, jde o násilníky

datelobecny ( 12. června 2015 15:32 )

Merkelová prohlásila, že musíme pochopit, že imigranti budou mít vyšší zločinnost! To je jak z jiného světa ti evropští politici! V Itálii se už taky nějací policajti nakazili tuberou od afričaňů. V Evropě vládlo hodně zrůd, ale žádné nebyly tak zrůdné, aby vozily do Evropy černochy a muslimy v tak obrovské míře!

Zobrazit celou diskusi