Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nákupní šílenství po celém Česku: Levné bundy zmizely do hodiny!

Autor: mor, jn, kaj - 
8. října 2015
17:35

To byl šrumec. Akce obchodního řetězce Lidl na zimní bundy vyvolala doslova davové šílenství. V některých prodejnách se po prošívaných bundách zhruba za pětistovku zaprášilo do hodiny. Například v karlovarské prodejně byly regály s oblečením prázdné už kolem osmé hodiny ráno.

"Chtěla jsem si koupit červenou péřovku a koukám, že už mám smůlu," neskrývala zklamání Karolína Walterová z Karlových Varů. To, že byl o zboží opravdu enormní zájem, výstižně potvrdila i místní prodavačka. "Byl to masakr," dodala.

Podobná situace byla i v bruntálské prodejně v Zeyrově ulici. Akce přivábila hlavně seniory. "S penzí je člověk rád, že vyjde. Proto chodím pro oblečení sem," řekla místní penzistka Zdeňka Janalíková (67).

To v Brně brali někteří zkušení frontoví bojovníci bund i celý vozík. "Jako na zavolanou! Mám vyřešené Vánoce pro vnoučata," pochvalovala si nákup Marie Hlavatá (68), která si přijela nakoupit z Černých Polí.

dita.l ( 10. října 2015 00:29 )

No co za komunistů chodili důchodci jako děcka v pionyrskych krojich, za demokracie si kupují kroj v Lidlu. Jde vo zvyk.

bjutifl ( 9. října 2015 12:54 )

Ale prd vydrží. Loni přijela na návštěvu prateta a přivezla jako dárek pro kluky boty, kalhoty a jarní bundy. Když pominu děsnej střih, tak kvalita C- Boty se ani ne po měsíci začaly rozpadat, u toho ostatního řídká látka, křivý švy, podřadný nítě, začalo se to ve švech rozlejzat, dobrý leda tak na párkrát na hřiště a pak vyhodit

ad-ga ( 9. října 2015 12:36 )

a kam si ti chlape schodáš ptáka na zymu?

ad-ga ( 9. října 2015 12:32 )

 Jen se vidí , že nakupují jen důchodci, ale že nakupují pro své děti a vnoučata , tak to se už nevidí. Mladí posílají prarodiče koupit oblečení pro jejich děti, pak píší nehorázné slátaniny. V lidlu se nakupuje hezké oblečení pro děti a taky dlouho vydrží.

anna1234 ( 9. října 2015 10:46 )

..ty vidíš v obchodech jenom důchodce??? A kde nakupují lidi nedůchodového věku??? Ty se chodí pást a oblékají se do lopuchového listu nebo co?

Zobrazit celou diskusi