Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jste plačky! Sexy lovkyně Michaela se opřela do ochránců, kteří vzdávají hold zabitému lvu Cecilovi

Autor: shp - 
31. července 2015
10:03

Ze zastřelení nejpopulárnějšího zimbabwského lva Cecila (†13) jsou zarmouceni lidé z celého světa. Legendárnímu zvířeti, které skolil zámožný zubař Walter James Palmer, vzdávají lidé na sociálních sítích hold. To ale rozzuřilo doběla známou a kontroverzní českou lovkyni Michalu Fialovou (23). Soucit se zabitým zvířetem odsoudila na Facebooku.

Je mladá, sexy a miluje lov divoké zvěře, a to po celém světě. A evidentně se nebojí „říct nahlas“ to, co si myslí. Soucit se zastřeleným lvem jí přijde mimo mísu. Zastřelení šelmy, za které zaplatil zubař v přepočtu 1,2 milionu, přitom odsuzují normální lidé i celebrity.

Hele, tohle už je ale too much! (příliš) Ale mám super nápad! Tak se plačící ochranáři můžou poskládat a koupit zvířátko z game farmy. Můžu nabídnout třeba nosorožce cenu 45 tisíc eur za odstřel anebo za jeho záchranu – by mě zajímalo, kolik plaček mi napíše, že zvíře vyplatí a zachrání,“ rozohnila se Michaela na svém osobním profilu na Facebooku.

Come on! (No tak). Ukažte se ochranáři a já ho půjdu osobně koupit a budu dohlížet na to, že ho už nikdy nikdo k odlovu nedá,“ dodala svůdná Češka, která miluje zbraně. Zabila již desítky zvířat, mezi které patřil právě také i lev. Na tom si také pochutnala. Fotku ohlodané mrtvoly pak vystavila na Facebooku a přidala kvíz, ve kterém se ptala, na čem si pochutnala.

Michaela Fialová se pustila do ochránců zvířat, kteří vzdávají hold zastřelenému lvu Cecilovi. Michaela Fialová se pustila do ochránců zvířat, kteří vzdávají hold zastřelenému lvu Cecilovi. | Facebook

nemocna ( 3. srpna 2015 07:24 )

Kdy už tu bezcitnou nenormální krávu zabijáckou někdo zabije at už nevraždí, kde bere tolik peněz na odstřel? určitě ne poctivou prací, ta nikdy pořádně nic nedělala jen zabíjela a vychloubá se otřesnými fotkami, kdo jí vychovával že je holka a ráda zabíjí bezbraná krásná zvířata? , už aby jí některý lev roztrhal na kousky bestií jen at si užije bolest týrání a zabití za ty všechna krásná zvířata co patří všem lidem ne jen jí, ničí tak přírodu

ivoadler ( 31. července 2015 17:07 )

Nenechme se mýlit. Situace v Africe se blíží stavu, jaký je u nás. Zvěř se chová na farmách (u nás honitbách) právě kvůli odstřelu. Že by existoval nějaký čestný lev (kanec, jelen atd.), který se nebude střílet, je blbost. Tak jako u nás, i v Africe je pytláctví trestné. Jenže Afričani to nedokážou uhlídat. Ale v obou případech se jedná o chov zvěře. A i blb pochopí, že se chovají jen chovné kusy. Který jedinec není v chovné kondici, tak se odstřelí. Zasloužilý lev Cecil už asi v chovné kondici nebyl. Je načase se zbavit romantických pubertálních představ o zvířátkách v Africe.

lulu20 ( 31. července 2015 16:27 )

Důvod proč Blesk píše ža je Michala sexy: takový nadpis přitáhne ůchyly, nic víc v tom nehledejte

naidka ( 31. července 2015 16:05 )

Co má společného lev z rezervace v Africe s odchovem jatečných zvířat u nás?

naidka ( 31. července 2015 15:45 )

Mám tě čím dál radši, žlatýško Krakenku.

Zobrazit celou diskusi