Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lovící zubař nezabil jen lva Cecila: Zastřelil i levharta, nosorožce a bizona

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
29. července 2015
20:31

Jeho pacienti hromadně rušili objednané termíny a nakonec musel zavřít svou praxi. Teď mu vyhrožují celebrity i naprosto neznámí lidé. Dentista Walter James Palmer (43) je momentálně jeden z nejvíce nenáviděných lidí na celé zeměkouli. Zastřelil totiž Cecila (†13), nejpopulárnějšího lva v celém Zimbabwe. A známá šelma rozhodně není jedinou jeho obětí.

Z Dr. Palmera se mi chce zvracet. Je to samolibý a bezcitný zabiják, který nemá srdce,“ prohlásil o zubařovi známý britský moderátor Piers Morgan s tím, že by s ním také šel lovit. Aby mohl ulovit jeho.

Palmerovi chodí nyní výhrůžné zprávy a lidé zuří. A nenávist se stupňuje. Vyšlo totiž najevo, že Cecil není ani náhodou jedinou obětí lovícího zubaře. Zabil totiž i levharta, nosorožce nebo bizona.

Dohromady má v záznamech Palmer nahlášených 43 zabití. A ta se mu pořádně prodražila. Jenom za ulovení Cecila zaplatil v přepočtu 1,2 milionu korun. Zámožnému zubaři však utrácet horentní sumy za zabíjení zvířat nikdy nevadilo.

0707 ( 31. července 2015 12:14 )

Doufám, že každé lidské hovado bude po zásluze potrestáno!! Nejen ten hajzl, ale i ta ušišlaná a uslintaná fiflena i MUDR. Eva Matějová 604528996 z Ostravy, která zavraždila 40 pejsků v ostravském útulku!

karmavana ( 30. července 2015 01:29 )

Nejdříve "hrdina" zabije a teď se Trapně vymlouvá jak idiot Ratů.

nemocna ( 30. července 2015 00:20 )

Kdy už takové lidi někdo zabije jak zubaře tak Michalu z Litoměřic i jiní zabíjáci zvířat bezcitní vrazi at už nemůžou ničit druhým svět - přírodu - zvířata, to vše patří k životu na této planetě, ne zabíjení jen tak pro radost, usekat ruce a rozstřílet jim zadky at trpí než pojdou, ted zrovna uhynul poslední vzácný nosorožec a za jejich vyhynutí také mohou zabijáci pytláci co si myslí že jejich rohy jsou k léčení pcha cvoci jsou to jen vrazi!!! jak můžou mít radost že něco usmrtí? brzo budou sami následovat zničit je at už nevraždí dál, pokuty jsou k ničemu peníze zvíře neobživne a jak vymře poslední kus už se nikdy nevrátí! chrante naší planetu, přírodu a zvířata!!!!!!!!!!!!!!!

nmlk ( 30. července 2015 00:08 )

Co si dokazuje tento vrah?! Léčí si mindrák?! Doufám, že ho zavřou. Na dlouho!!!!

agent ( 29. července 2015 22:40 )

Kdyby neměl pistolku nebo kušičku, to by byla při setkání se zvířetem jenom hromada třesoucích se sra-ček, komiksovej hrdina..

Zobrazit celou diskusi