Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sexy lovkyně Michaela je v hledáčku ochránců, ale provokuje dál: Pochutnala si na zebře!

Autor: shp - 
8. března 2015
05:01

Ochráncům zvířat zvedá fotkami se zastřelenou exotickou zvěří pravidelně žluč. Už proti ní dokonce vytvořili petici. Česká lovkyně Michaela Fialová (27) si z toho ale nic nedělá. Dokonce teď zveřejnila záběry, na kterých připravuje zebří maso, na kterém si následně pochutná.

Michaela cestuje po světě s jedinou touhou – zabíjet zvířata. Lov je její vášní, žije pro něj. A rozhodně s ním nechce jen tak přestat.

Na internetu teď zveřejnila video, na kterém jí maso ze zebry a steaky z impaly. Obě zvířata samozřejmě ulovila.

Ahoj z Afriky, právě jsme měli jídlo. Hádejte, co jsme měli? Tohle je zebra a tohle je impala,“ říká sexy brunetka z Litoměřic. Na sociální síti zveřejnila i fotografie, jak maso sama připravuje.

Jak je vidět, Michaela je nejenom zručná lovkyně, ale i kuchařka. O svého muže se tak jistě postará královsky. Jenže, pánové, máte smůlu, Michaela je již zadaná.

vlamore ( 30. května 2015 07:36 )

Být to má dcera,tak ji tu tlamu tak zflákám,že by se měsíc nenažrala!!!

jir.ass ( 22. března 2015 16:17 )

POZOR! Přesměruje vás to na stránku, která si stáhne hesla z vašeho počítače.

naidka ( 9. března 2015 09:11 )

naidka ( 9. března 2015 09:10 )

naidka ( 9. března 2015 09:10 )

Kobyla1: Nevím, jestli to budeš ještě číst, ale doplním příspěvek, ve kterém píšu, že tě dlouho znám. Znám tě pod tvým původním nickem, který jsem cca 3 roky zpátky jako diskuzní nováček obdivovala. Od té doby ses hodně změnil a tato diskuze je toho důkazem. Nikdy by mě nenapadlo, že člověk s takovým humorem se změní na moralistu, který se bude divit nad úrovní příspěvků, jako kdybys byl na Blesku poprvé. A že se zrovna ty zastáváš nějaké cigošky, no comment.

Zobrazit celou diskusi