Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Českou lovkyni loví ochránci zvířat! Proti Michaele brojí peticí

Autor: shp - 
24. února 2015
05:00

Je mladá, krásná a umí to se zbraněmi. Navíc se neštítí zašpinit si ruce krví. Michaela Fialová (27), česká lovkyně divoké zvěře, která proslula svou facebookovou stránkou Michaelka’s Hunting, upadla v nelibost ochránců zvířat, kteří žádají zablokování její stránky.

Vášní Michaely je lov. Nevidí na tom nic špatného. Zvěř zabíjí, protože ji to baví a je to legální. Jenže vystavování postřílených zvířat na Facebooku se nelíbí ochráncům zvířat, kteří volají po stažení její stránky.

Je to zábava,“ napsala na Facebooku Michaela o zabíjení zvířat. Zvířata lovila po celém světě včetně Afriky. „Miluji lovení s dalšími dívkami,“ přiznala. Jenže na sociální síti má snímky, jak se líbá před mrtvolami zvěře s expřítelem!

Na stránce Change.org je již připravena online petice, ke které se mohou lidé připojit. „Je opovrženíhodné a odpudivé oslavovat trofeje lovení a sadistické praktiky, jako lovení lukem nebo pózování s mrtvými těly zvěře,“ napsala autorka petice Alice Susan Harding. Petici již podepsalo přes 3 300 lidí.

Michaela však není zdaleka jediná, kdo se ulovenými zvířaty chlubí. Asi nejznámější lovkyní na internetu je Melissa Bachman, která upadla v nelibost poté, co pózovala se zastřeleným lvem. Na paty jí ale šlape další Američanka, Kendall Jones, která ulovenou zvěř taktéž vystavuje na Facebooku.

Stegosaurus ( 31. července 2018 03:11 )

Paní Michaela Fialová je dobrá lovkyně a zabila by i všechny jeleny který jsou nebezpečný pro všechny ženy a zabila i toho zeleného ufona z televizní reklamy na www.alza.cz který páchá požáry s jejich závadnou elektronikou a to by byla dobrá smrt alzákovi

lobotom ( 5. března 2015 00:45 )

Já tedy nevím, jak ta zvířata mohla přežít miliony let bez zásahů nějakých samozvaných bohů s bouchačkou. A pokud jde o přemnožené nebezpečné nemocné opice, tak to tam jsou hlavně ty bez srsti a ocasu.

lobotom ( 4. března 2015 23:24 )

Tyhle psychopaty, co maji radost z vraždění, by měli preventivně vykastrovat, aby se ta úchylka dál nemnožila.

0707 ( 3. března 2015 10:14 )

Svou energii by měla dát raději do kopání studny nebo sušení sena

0707 ( 3. března 2015 10:13 )

Známý nabízel myslivcům zbraně ( dědictví po zemřelém) a pytle kaštanů, co myslíte, že si vybrali??

Zobrazit celou diskusi