Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrozivé nehody: Řidič skončil v korytu potoka, další zemřel po čelním střetu auta s dodávkou

Autor: simao, ČTK - 
29. července 2015
13:57

V jednom případě velké štěstí, v druhém smůla. Řidič na Zlínsku při své nehodě jen těsně minul betonový most a narazil do stromu u koryta potoka, hrozivě vypadající nehodu přežil. Zato 60letý muž na Karlovarsku zemřel po čelním střetu osobáku s dodávkou. Z jeho auta zbyl jen vrak.

K první nehodě došlo u obce Zašová nedaleko Valašského Meziříčí. „Osobní vozidlo zn. Škoda Octavia sjelo z komunikace, těsně minulo zábradlí betonového mostku a narazilo do kmene stromu na břehu koryta potoka,“ uvedl tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje Libor Netopil.

„I když nehoda působila na první pohled hrozivě, vyvázl řidič z vozidla bez zranění. Hasiči zajistili místo nehody a zlikvidovali menší únik provozních kapalin,“ pokračoval Netopil. „Po zadokumentování události policisty bylo provedeno vytažení vraku vozidla zpět na komunikaci a jeho příprava na následný odtah,“ dodal mluvčí.

U Olšových Vrat se srazilo auto s dodávkou, jeden člověk zemřel

Drobný únik látek řešili i na silnici I/6 z Karlových Varů na Prahu, kde se ve středu dopoledne srazilo u Olšových Vrat osobní auto s dodávkou. V tomto případě však v obou vozech zůstali zaklíněni lidé. Jeden ze zraněných nehodu nepřežil, informoval ČTK mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

Tragická nehoda u Olšových Vrat na Karlovarsku: 60letý muž zemřel po srážce osobáku s dodávkou Tragická nehoda u Olšových Vrat na Karlovarsku: 60letý muž zemřel po srážce osobáku s dodávkou | HZS Karlovarského Kraje

Druhého muže vrtulník převezl do nemocnice, silnici na Prahu museli uzavřít. „Jeden šedesátiletý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Druhý sedmadvacetiletý muž utrpěl vícečetná poranění,“ doplnila mluvčí krajské záchranné služby Petra Bakurová. Jen několik kilometrů od dnešní nehody se přitom o víkendu stala jiná tragická nehoda, při níž po srážce osobního auta se dvěma autobusy uhořeli tři lidé.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání