Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Hanka a Tonča prolomily mlčení: Co vzkázaly po návratu?

Autor: ljš - 
16. dubna 2015
09:46

Prošly si peklem a teď se snaží vrátit do života. Dvě Češky, Hanka Humpálová a Antonie Chrástecká, které byly po dvou letech propuštěny ze zajetí, teď poslaly přes Facebook vzkaz všem, kteří je podporovali.

Na facebookové stránce Hanka a Tonča domů se sešlo téměř 20 tisíc lidí, kteří osud obou unesených dívek napjatě sledovali. Právě zde rodina 28. března také potvrdila onu šťastnou zprávu o propuštění.

Hanka a Tonča strávily po návratu krátký čas v nemocnici a pak se jich už ujaly jejich milující rodiny. Dívky se obrnily hradbou mlčení a nevydaly ani žádné prohlášení.

Po čtrnácti dnech se ale rozhodly svým podporovatelům poděkovat a využily k tomu právě zmiňovanou facebookovou stránku. „Tonička i Hanička spolu se svými rodinami moc děkují za vaši účast, za všechna milá slova plná naděje a podpory. Jelikož se nám naše přání a doufání splnila a obě dívky se v pořádku vrátily, budou tyto stránky během několika dnů zrušeny. Všechny vaše vzkazy však budou dívkám předány. Mockrát vám všem díky,“ tlumočil vzkaz na stránce jeden z jejich blízkých.

Video První slova Hanky Humpálové a Tonči Chrástecké po jejich propuštění na svobodu - youtube.com/IHH
Video se připravuje ...

 

sores ( 15. srpna 2015 17:50 )

Kristepane ta musí mít důkladně vymytý mozek od těch šílenců vražedných!Holt je tvárná když se nechala zmanipulovat! Nebo tam porodila a pod výhružkama že bude sledovaná je musí poslouchat aby jí dítě nezabili, vše je možné,že.To ví co a jak jen ona!

janka69 ( 16. dubna 2015 22:17 )

moja reč ako z pomocnej školy

taktone ( 16. dubna 2015 21:02 )

Ty dvě pi.če by měly poslat na ten výlet zas! A jak dlouho je ještě budou ukazovat s hadrem na palici? "Hrdinky"

jerry ( 16. dubna 2015 19:56 )

A kampak teď, děvčata?

brunos ( 16. dubna 2015 19:17 )

A co vlastně promluvily ty dvě jelita. A proč neuveřejní normální fotky, asi se jim stýská ne.

Zobrazit celou diskusi