Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ženě se nelíbila otcova závěť, hledala jinou: Vykopala jeho mrtvolu!

Autor: Kateřina Rusá - 
6. března 2015
07:02

Nelíbila se jí otcova oficiální závěť, a tak se Melanie Nash (53) z USA snažila všemi prostředky najít »pravou« poslední vůli. Dokonce vyhrabala tátovu mrtvolu!

Podle oficiální závěti totiž Melanie po svém otci nic nezdědila. S tím se odmítla spokojit a ve snaze najít »pravou« poslední vůli se napřed vloupala do jeho trezoru a poté i do jeho rakve!

„Udělali jsme to ve vší úctě, jemu by to určitě nevadilo,“ hájila se u výslechu žena, která svému tátovi nedopřála klidný odpočinek ani deset let po smrti.

Ani v rakvi ale nenašla, co hledala. Tlející mrtvola svírala v rukou jen balíček cigaret a láhev vodky. Chamtivá dcera byla spolu se třemi kamarády, kteří jí pomáhali, obviněna z nedovoleného vniknutí do hrobu, pokusu o jeho vykradení a z neoprávněné manipulace s mrtvolou.

Melanie se k hrůznému činu přiznala, začátkem května by si měla vyslechnout rozsudek. Jako vysvětlení uvedla, že se jen chtěla ujistit, že před ní její sestra Susie do rakve neschovala otcovu skutečnou závěť.

Eddie Nash (†68), který zemřel na infarkt v roce 2004, už byl mezitím opět uložen do země. Ostatní pozůstalé, tedy manželku, dceru a dva syny, vyšel druhý »pohřeb« na desetitisíce korun.

rescarot ( 6. března 2015 09:09 )

Tlející mrtvola svírala v rukou jen balíček cigaret a láhev vodky?? Prosím vás, to už opravdu nemáte o čem psát že otiskujete takovéto pitomosti?

Zobrazit celou diskusi