Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Superhrdina kravaťák: Skočil po zloději s mačetou!

Autor: dce - 
24. ledna 2015
06:59

Maskovaný gang v Londýně vykradl luxusní zlatnictví. Jenže se to neobešlo bez zádrhelů – hrdina v obleku se pokusil jednoho zloděje zneškodnit. Jenže muž v helmě kolem sebe šermoval mačetou!

Londýn zažil opravdu dramatické odpoledne – tři maskovaní lupiči zde vyloupili luxusní zlatnictví. Podle slov prodavače doslova vtrhli do obchodu. „Byl to šok, všechno se odehrálo tak rychle,“ vypověděl.

 

Když z obchodu muži utíkali, kolemjdoucí muž v obleku se nebál zasáhnout. Jednoho z lupičů se pokusil zneškodnit – skočil po něm, s rukama kolem krku. Jenže lupič se kolem sebe začal ohánět mačetou! Toho se hrdina vylekal a uhnul mu z cesty, čímž lupiči poskytl dost času na útěk.

Záběry, které natočili kolemjdoucí, ukazují, že lupiči přijeli na skútrech, jeden z nich měl kladivo a podle svědků i nůž. Policii dva z nich uprchli, ale jednoho se jim podařilo v okolních uličkách chytit. 

Nakonec se ukázalo, že onen hrdina byl policista mimo službu. Nebyl zraněn a dnes se opět vrátil do práce.

burger ( 24. ledna 2015 11:08 )

měl mačetu tak to byl jasný umírněný muslim

sores ( 24. ledna 2015 11:04 )

 Nakonec to dopadne ve světě tak, že lidi už nebudou vycházet na ulici ven bez pepřáku nebo pistole.Zločinnost stoupá. Sama bych ve tmě nevyšla ven ani zaboha a když už bych musela, tak jedině s něčím hodně ostrým v ruce neustále připraveným. Hnus doba.

tochadda ( 24. ledna 2015 08:16 )

Českej policajt mimo službu by měl ssebou bouchačku...jinak super, že lidi kolem čumí a ještě mají čas nastavit mobily a začít natáčet

asijo ( 24. ledna 2015 07:02 )

Nebyli to naši diskrimovaní?

Zobrazit celou diskusi