Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

První transsexuál v britské armádě: Válka z něj udělala ženu!

Autor: Kateřina Rusá - 
19. ledna 2015
15:26

Na svět přišla jako chlapec, dokonce jako muž vstoupila do armády, kde strávila několik let. Po několika drsných misích, kde trávila čas pouze s mužskými kolegy, konečně objevila svou pravou identitu. Před rokem dnes dívka jménem Hannah podstoupila operativní změnu pohlaví.

Muž, který svou původní identitu z bezpečnostních důvodů tají, sloužil v britské armádě, přičemž posledních pár let strávil na misi v Afghánistánu. Práce ho bavila, ale pořád tu bylo něco, kvůli čemu se necítil úplně ve své kůži. V jeho mužském těle totiž ve skutečnosti žila žena!

Bála se o práci

A tak voják neváhal a po skončení mise okamžitě vyrazil na kliniku, kde podstoupil kompletní změnu pohlaví. „Bála jsem se reakce okolí, ale dál už jsem jako muž žít nedokázala. Rodiče a přátelé mi ale naštěstí byli velkou oporou. Počítala jsem i s tím, že přijdou o svou práci v armádě,“ popsala dnes už šťastná Hannah (27).

O místo naštěstí nepřišla a může se tak pyšnit tím, že je první transsexuálkou v britské armádě. Dokonce bude prvním transsexuálem, který získá důstojnickou hodnost.

„Lidé už mě konečně vnímají jako ženu. A to mi dodává obrovské sebevědomí,“ rozplývá se nad svou novou identitou kráska, na níž bychom sotva poznali, že ještě před pár lety byla mužem. „Dosud mi připadalo, že jsem jen hrála roli jako ve filmu, teď už skutečně plnohodnotně žiji,“ dodala.

abaron ( 19. ledna 2015 16:02 )

a že válka není kojná ale se vyhoupala dívenka hoja koja hajaj

Zobrazit celou diskusi