Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V paneláku vybuchla laboratoř feťáků, jedno dítě se otrávilo

Autor: ČTK - 
19. ledna 2015
08:50

Ve Slaném na Kladensku včera hořelo v panelovém domě, hasiči museli evakuovat asi 20 lidí. „Požár vypukl v pátém patře, jedno dítě se nadýchalo kouře a bylo převezeno do nemocnice,“ uvedl mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík. Příčinu požáru a odhad škody bude zjišťovat vyšetřovatel. 

Podle zdroje Blesk.cz vybuchla v domě varna drog. Zhruba šedesát obyvatel domu bude muset strávit noc v náhradním ubytování, protože dům je nutné odvětrat.

Požár v Okružní ulici byl hlášen před 18:30. „Hasiči evakuovali 20 lidí z pater nad požárem, z nižších pater odešli lidé sami,“ uvedl mluvčí. Obyvatele domu hasiči vedli ven v takzvaných vyváděcích maskách napojených na kyslík, které brání tomu, aby se lidé nadýchali kouře. Na místo vyjely jednotky z pěti hasičských stanic. Pod kontrolu hasiči požár dostali krátce před 19:00.

Na místě byl i speciální autobus, kde mohli obyvatelé domu přečkat večer.

babca ( 19. ledna 2015 17:58 )

Je téměř 180 a poslední zprava o vybuchu je z 8:50. Pripada mi to trochu chaba informace o tak zavaznem pripadu,vzdyt stejne nebezpečí je všude, kde nocuji Vietnamci.Jsou snad naší vrchnosti chranene jejich zločiny?

Zobrazit celou diskusi