Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Krvavá bitka v ostravské herně: Naběhlo do ní až 80 ozbrojených násilníků!

Autor: iza - 
15. ledna 2015
18:06

V krvavý masakr se změnil konflikt mezi ochrankou a hosty v ostravské herně v Bělském lese. Obě strany si na sebe přivolaly posily, ochranku nakonec měly napadnout až 80 ozbrojených násilníků.

K prvnímu incidentu došlo ve středu před pátou hodinou odpoledne, kdy do herny přišli dva opilí hosté. Ochranka je vyvedla ven, kde však mělo dojít k prvnímu útoku.

Po několika desítkách minut se do herny sjely desítky dalších útočníků. V rukou měli údajně i nože a baseballové pálky. Další přijeli s tyčemi a obušky. S ochrankou se mlátili uvnitř, ale zejména venku.

Viděla jsem, že jsou ozbrojeni, šel z nich strach. Hrnuli se do herny a hned začala hrozná mela. Bála jsem se o život a utíkala se schovat dozadu za bar. Slyšela jsem jen hrozný kravál a řev,“ popsala Blesku servírka, která se obávala říct své jméno.

Do kanceláří se pak schovali i někteří pobití členové ochranky. Zda tomu tak skutečně bylo, to včera po celý den rozplétali kriminalisté, kteří hernu odpoledne i s majitelem znovu navštívili.

Na osobní svobodě jsme omezili čtyři účastníky. Zraněno bylo osm lidí. Hledáme svědky incidentu,“ uvedla policistka Gabriela Holčáková.

V nemocnici skončili tři muži s tržnými ranami po úderech tyčemi na hlavně nebo čele. Další měl řeznou ránu na zádech. „Ten pobodaný patří k nám,“ potvrdil zástupce ostravských Romů Josef Stojka.

zigzag ( 15. ledna 2015 20:40 )

Setris na krmeni?

krdasseneda ( 15. ledna 2015 20:37 )

já mám celkem dobré psy

tomtelini ( 15. ledna 2015 20:29 )

Získat povolení k odstřelu černé zvěře. Nějak se nám to tu přemnožilo.

zigzag ( 15. ledna 2015 20:27 )

To teprve zjistujou kdo chybi z interesovanych

krdasseneda ( 15. ledna 2015 20:11 )

Kolik bylo mrtvých?

Zobrazit celou diskusi