Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž zabil manželku a zastlal ji do postele, děti ji marně budily: Zrůda dostala 30 let

Gola dostal za brutální vraždu manželky 30 let!
Gola dostal za brutální vraždu manželky 30 let!  (Autor: ČTK)
Autor: psch - 
21. června 2013
10:53

Případ, ze kterého přechází mráz po zádech. Naprosto tragicky vyústilo dlouhodobé domácí násilí, kdy Petr Gola (40) svoji manželku při jednom ze svých mnoha útoků zavraždil. Poté ji zastlal do postele, jejich děti se ji snažily probudit. Leč marně. Zrůda dostala 30 let!

Ne nadarmo vyměřil ostravský krajský soud zrůdě z Frýdecko-Místecka výjimečný trest. Svoji manželku (†34) surově bil celou dobu, co spolu žili. Vychovávali spolu 4 děti, dvojčátka se jim narodila v roce 2011, další dvě děti měla žena z prvního manželství.

Mohla za to ona

Gola vraždu popřel a ještě se vymlouval. Od takové zrůdy asi nelze čekat jinou obhajobu. Řekl, že si to zasloužila, že chodila domů opilá. „Je mi to líto, ale nechtěl jsem ji trestat. Byla to ona, kdo to vždy vyprovokoval alkoholem,“ řekl u soudu muž, který se za svůj ohavný čin očividně nijak nestydí.

Osudný moment nastal 22. července, kdy se manželka podle Goly vrátila domů opilá z hospody a začala ho urážet. A to si silák nenechal líbit a ženu uhodil. Že je mrtvá zjistil až později, proto ji zastlal do postele.

Šel plakat k matce, pak utekl

Mrtvou maminku se snažily budit její 4 děti, avšak marně. Vrah se šel později vyplakat ke své matce. Po několika dnech tělo odnesl do kotelny a utekl. Policisté ho vypátrali po pár týdnech, když ho poznal číšník v restauraci.

Domácí násilí

Tenhle případ mluví za všechny ostatní. Je to právě ta situace, kdy se týraná žena nikomu nesvěří, protože se třeba stydí, nebo se bojí partnera, který jí ubližuje. V takových situacích je potřeba se „kousnout“ a případ oznámit. Jinak skončí stejně, jako tenhle, či řada dalších...

skrin111@email.cz ( 6. července 2020 09:45 )

Prosím kdo by věděl kde je dominik a Kačenka děkuji

skrin111@email.cz ( 6. července 2020 09:39 )

Kde jsou ty děti moc by mě to zajímalo znám je děkuji

vanouska ( 21. června 2013 13:12 )

jsi si jistý že to bylo ženskou?

vanouska ( 21. června 2013 13:10 )

Ono není úplně pravda co se říká a píše o nahlášení domácího násilí,zavoláš policii na ožralého manžela který tě zbije,oni si s ním kamarádsky popovídají u cigárka na balkoně,on je přesvědčí že je v pohodě a že by něco udělal si neuvědomuje,protože policie dorazila až hodinu po nahlášení a drahého násilníka vytáhla z postele,tobě poradí nechte ho vyspat a pokud to chceš řešit podej oznámení na městský úřad jako přestupek,bude tě to stát tisíc korun,které jdou samozřejmě z rodinného rozpočtu,jestli máš strach nech ho odvést na záchytku ale to samozřejmě taky zaplatíš z rozpočtu protože díky notorikovi žádné úspory na nečekané výdaje nemáš,tento postup se opakuje 4x do roka až ti nic jiného nezbyde a najdeš si podnájem a sdětma musíš odejít a drahý náslník je těžce v pohodě

Zobrazit celou diskusi