Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zhrzená a nahá žena uvízla v komíně domu svého ex: Ven ji tahali hasiči!

Autor: dce - 
6. ledna 2015
12:11

Ani hasiči podobné případy neřeší často – když jim na tísňovou linku přišel v pět ráno telefonát, že je třeba vytáhnout osobu z komína, asi si říkali, že si někdo dělá jenom legraci. Jenže v komíně v kalifornském domě nebyl uvízlý opožděný Santa, ale zhrzená expřítelkyně majitele příliš úzkého komína.

Američané zkoušejí opravdu zvláštní způsoby, jak se dostat do zamčeného domu. U posledního případu museli dokonce zasahovat hasiči. Mladá žena se totiž zasekla v komíně domu svého expřítele. Ten ji nad ránem slyšel volat o pomoc.

Nahá se totiž spustila dolů, aby se do domu dostala nepozorovaně - oblečení si údajně sundala, aby se vešla do prostoru 35 x 35 cm. Hasiči ji vysvobozovali dvě hodiny a museli kvůli ní rozbít velkou část venkovní zdi krbu, do kterého komín vedl. Ženu odvezli do nemocnice se středně těžkými zraněními.

A proč se žena do domu vůbec snažila dostat? To není jisté, uvedla ale, že se nejprve pokoušela klepat i zvonit, ale nikdo jí neotvíral. Tony Hernandez - její expřítel - ji ale doma a především poblíž jejich společných dětí nechtěl.

Žena má dokonce zákaz přibližovat se k celé rodině. „Nelíbí se mi, jak se chová. Není to pro mé děti výchovné,“ odpověděl Tony na otázku, proč nechtěl svou ex do domu pustit. 

zigzag ( 6. ledna 2015 19:27 )

Potom kdyz by zacali topit asi jo  

zigzag ( 6. ledna 2015 19:00 )

Nojo, ale decka by to vykecaly

japos22 ( 6. ledna 2015 17:54 )

notorická nahá komínářka

krdasseneda ( 6. ledna 2015 16:29 )

depilaci i na hlavě a opálená jako od moře

zigzag ( 6. ledna 2015 16:24 )

No, mela by depilaci zdarma Jen nechapu, kudy chtela z komina vylezt, pokud topil plynem

Zobrazit celou diskusi