Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vojáci zuří: O‘Neill je lhář, nezabil bin Ládina!

Autor: vk - 
7. listopadu 2014
22:41

Je to lhář! Tak se shodují vojáci ze speciální jednotky Navy SEALs, podle nichž není Rob O‘Neill (38) mužem, který zastřelil nejhledanějšího teroristu světa Usámu bin Ládina (†54).

„Spěchal jsem k němu do pokoje a třikrát ho střelil do hlavy,“ tvrdí elitní voják O‘Neill, o kterém příští týden přinese televizní stanice Fox News dvoudílný dokument. Zatímco tam bude vylíčený jako hrdina, který zneškodnil obávaného vůdce al-Káidy, skutečnost je podle jeho kolegů jiná.

„Skutečný střelec se nikdy nepřizná a nevystoupí na veřejnosti,“ sdělil nejmenovaný zdroj z Navy SEALs. „Neexistuje způsob, jak by O‘Neill mohl dokázat, že to byl právě on, kdo vystřelil osudnou ránu na Usámu bin Ládina. Museli by mu to dosvědčit jeho kamarádi, ale kvůli tajemství, kterým jsou tyto speciální jednotky vázány, je to vyloučené,“ dodal.

Už dříve razii v Pákistánu v roce 2011 popsal Matt Bissonette ze speciální jednotky. Jeho verze o tom, jak byl terorista dopaden, ale byla jiná. V knize »Nelehký den«, kterou vydal pod pseudonymem Mark Owen píše: „Bin Ládin ležel už postřelený na podlaze, když jsem já a další z jednotky SEAL vpadli do jeho pokoje. Třásl se a měl křeče, střelili jsme ho proto do hrudi, abychom ho znehybnili.“

A verze O‘Neilla? „Když jsem přišel do místnosti, stál tam bin Ládin a před sebou držel za ramena ženu. Byla to jeho nejmladší manželka Amal... Střelil jsem ho dvakrát do čela. Prásk! Prásk! Při druhém zásahu se zhroutil na zem. Střelil jsem ho ještě jednou. Prásk! Na to samé místo,“ trvá na své verzi O‘Neill.

tgbb. ( 9. listopadu 2014 08:09 )

Usáma žije, včera jsem byl v hospodě a všem říkal, že je to on sám a že teď konvertuje ke KSČ(m).

podlesni ( 8. listopadu 2014 10:06 )

Vždyť je to jedno kdo, kdy a kde. To příběh Eichmana je zajímavější....

peterwilliams ( 8. listopadu 2014 04:59 )

zrzoun lze není to s--pr--atek Harry

.abcd.abcd. ( 8. listopadu 2014 00:23 )

Osobně si myslím, že ho vůbec nezabili, já těm Amíkům nevěřím. Skočili do nějakýho studia, tak jako když natáčeli, že letěj na Měsíc a přitom byli na zemi. Jsou to podvodníci.

.abcd.abcd. ( 8. listopadu 2014 00:22 )

Zobrazit celou diskusi