Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kuchař zabil svou sexy ženu: Uvařil ji v chemikáliích, před policií se podřezal

Autor: dce - 
6. října 2014
14:34

Australský šéfkuchař Marcus Volke zabil svou Indonéskou manželku Mayang pouhý rok od svatby. Kusy jejího těla policie nacházela po celém jejich bytě – některé byly i v hrncích s chemikáliemi. Podivná kombinace se vařila na sporáku. Volke se před příchodem policie podřezal.

Policii na vraždu upozornili sousedé, kteří si stěžovali na nesnesitelný zápach hnijícího masa. Navíc potvrdili, že dvojici už několik dní neviděli. Když hlídka zaklepala na dveře bytu, Volke se rozhodl utéct. Někde po cestě ale změnil názor a v nedaleké popelnici si podřízl hrdlo. Alespoň tak zní policejní domněnky. Otázkou ovšem je, proč?

Dle australských serverů byla ovšem Mayang luxusní transsexuální společnicí. Své služby dokonce inzerovala na internetu. Popisovala se jako „prsatá, super sexy kočka s velkým banánem“. Podle Facebooku byl pár od loňského srpna zasnouben, podle blízkého přítele páru byli oddáni už před rokem. Podle jeho slov se pár zdál šťastný.

Policie objevila části těla Mayang rozházené po celém bytě – některé kusy se vařily na sporáku v hrncích s chemikáliemi, jiné byly schované v plastových pytlích. Volke se pokoušel některé části dokonce upéct v troubě, ta mu ale přestala fungovat a on si zavolal elektrikáře. Opravář později policii řekl, že koberec v bytě „divně čvachtal“. Volke údajně utekl přes balkon, hned jak se u něj objevila policie.

„Viděl jsem asi 15 policistů, jak s vytaženými pistolemi stáli kolem popelnici. Jeden z nich ji převrhl a vykutálel se z ní Volke celý od krve,“ prohlásil jeden z obyvatel domu, ve kterém pár bydlel. 

ja-sara ( 7. října 2014 04:29 )

djaba ( 6. října 2014 21:16 )

Láska prochází žaludkem .Jestlipak policajti taky ochutnali ?

pekna.potvora ( 6. října 2014 18:47 )

byla prostě k sežrání ...

abcd.adcb ( 6. října 2014 17:23 )

Uvařil si siklikonové pyré.

frenk ( 6. října 2014 16:14 )

Ten pán jí (ho) chtěl celou láskou sníst

Zobrazit celou diskusi