Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrazi batůžkářů: Tak takhle jsme je zabili, přiznali se

Autor: dce - 
3. října 2014
07:32

Ve čtvrtek, necelé tři týdny po vraždě, se dva muži z Barmy přiznali k vraždě britského páru turistů. Jejich těla nechal na malé pláži po té, co je ubili zahradní motyčkou. Policie i s oběma vrahy dnes provedla rekonstrukci případu.

Dva Barmští migranti přijeli do Thajska za prací. Win a Saw ale nepochopitelně zabili dva mladé Brity, kteří byli na ostrově Koh Tao na dovolené. Dvojice batůžkářů skončila brutálně ubitá zahradní motyčkou – Hannah byla před vraždou znásilněna, její partner David se po ranách do hlavy utopil na břehu pláže, kde je dvojice útočníků napadla.

Policie oznámila, že stále podezřívá ještě jednoho muže – záběry z bezpečnostních kamer totiž zobrazují oba vrahy, jak na mopedu odjíždí ještě s jedním mužem. Ten ovšem jakoukoliv vinu nebo účast na činu popírá. Testy DNA potvrdili, že oba muži jsou za dvojnásobnou vraždu zodpovědní.  Mluvčí thajské policie potvrdila, že oba vrazi poputují do vězení velmi rychle.

Jeden z vrahů řekl policii, že viděl dvojici Britů na pláži, jak spolu mají sex. To je vyprovokovalo k útoku a znásilnění. Policie ale tvrdí, že na těle mladé ženy nebyla nalezena žádná DNA jejího přítele – pouze obou vrahů. Policie ovšem věří, že sex a závist byly příčinou vraždy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi