Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policii ujížděl agresivní motorkář na drogách: Zastavil ho až výkop

Autor: Policejní deník - 
19. září 2014
17:37

Kokain a pervitin v krvi, marihuanu v kapse, žádný řidičský průkaz a zákaz řízení motorových vozidel jako třešínka na dortu. Přesto řidič motocykl předvedl policistům agresivní a velmi riskantní jízdu Prahou. Vůbec neváhal vjet na chodník nebo rychle projíždět mezi lidmi u Hostivařské přehrady.

V pražských Petrovicích si hlídka PMJ Praha všimla ve čtvrtek odpoledne řidiče motocyklu, který jel vysokou rychlostí. Hlídka se proto rozhodla motocyklistu preventivně zkontrolovat. Muž však začal před hlídkou ujíždět.

Dostal se až do ulice K Jezeru poblíž Hostivařské přehrady, kde se lekl skupinky lidí a spadl do výkopu. Policisté muže z výkopu vytáhli a spoutali ho. Muž se nejprve bránil, chtěl ještě utéct po svých. Policisté ale použili donucovací prostředky.

Video Motorkářovu zbesilou jízdu ukončil až výkop - Policie ČR
Video se připravuje ...

U muže byl nalezen sáček s marihuanou, kterou podle vlastních slov distrubuuje svým zákazníkům, navíc řídil motocykl bez řidičského oprávnění a orientační test na místě poukázal na kokain a pervitin, pod jejichž vlivem muž řídil.

Nehodu motocyklu vyšetřují dopravní policisté. Řidič motocyklu při své riskantní jízdě ohrozil několik chodců, mezi nimi i malé děti! Za všechny jeho přečiny mu hrozí až pět let ve vězení.

shango ( 20. září 2014 02:16 )

zavri hubu, debile, ma pravdu... kdejak *** si demokracii vysvetluje presne takto... za nakradene penize delat bordel...a ty k nim zrejme patris...bezpecnostni situace se od roku 89 rapidne zhorsila, tak ci tady takto debilne argumentujes? Vsechny ty obeti demokracie si mohou s touhle pseudodemokracii akorat vytrit ***... tahle spolecnost stejne jde do hajzlu, kdo to nevidi, tak je asi hodne slabomyslnej... Kdo te bude za 20 let zivit, az budes zivorit v duchodu? rostouci zastupy ***u, fetaku a zlodeju ti na duchod moc neprispeji

honza666 ( 19. září 2014 23:53 )

Gottwaldovo myšlení

milofr ( 19. září 2014 23:18 )

to je sranda ten trest, dostane trojku přespí přez zimu v teple a s teplým žrádlem a v létě příští rok je venku

fotrpjotr ( 19. září 2014 18:32 )

Chtělo by to mít pod kamerou odstřelovací pušku,ušetřilo by se za vězení a další položky,náboje přece nejsou tak drahé.

Zobrazit celou diskusi