Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kriminalista? Ne, kriminálník! Prodával drogy a bral úplatky

Elitní policista Michal H., přezdívaný Blonďák
 (Autor: Foto - internet)
Autor: lac - 
4. srpna 2014
21:33

Nejenom za drogy, ale i za braní úplatku a podvod poslal litoměřický soud do vazby ústeckého kriminalistu Michala H. (30). Z elitního detektiva se vyklubal obyčejný lump.

Informaci Blesku včera potvrdil předseda Okresní soudu v Litoměřicích Miroslav Kureš. „V případě přijetí úplatku šlo o statisíce,“ poznamenal předseda soudu.

Vazba na mladého policistu okresní kriminálky v Ústí nad Labem byla uvalena z důvodu, aby neovlivňoval svědky a nepokračoval v trestné činnosti. Minulou středu policistu s přezdívkou »Blonďák« odvedla z policejní budovy Generální inspekce bezpečnostních sborů. Hrozí mu až deset let. Obviněného od policie propustí.

Z obvinění

- úplatky přijímal za manipulaci v trestním řízení ve prospěch pachatele
- podvod spočíval v tom, že slíbil za úplatek ovlivnění kauzy ve prospěch pachatele, ale neměl na to kompetence
- distribuce drog

bandour ( 5. srpna 2014 10:58 )

Komu už se dá věřit, soudci a státní zástupci verbež nenažraná a policisté zločinci!!!!!

rudyptak48 ( 5. srpna 2014 10:35 )

Jeden z mála strážců, který to dělal moc okatě a nechal se chytnout. Holt, byl ještě mladej a nenažranej.

auslak ( 5. srpna 2014 09:50 )

Držel se hesla : Chránit a pomáhat snad policie dodrží slovo a propustí ho

pepen ( 5. srpna 2014 08:41 )

Vše půjde do ztracena-v této zkorumpované zemi,se nic těmto šmejdům nestane!!!!Nastoupí,,zrzavá *** Sokol a vše bude v pořádku!!!!Právní Český stát!!!!!!!!Opravdu -,,pravda a láska zvítězí,, !!!!!!

lunatic ( 5. srpna 2014 00:58 )

Zajímavý a tudíž poutavý článeček .Samozřejmě,všichni nejsou takoví - pokud se však již člověk odhodlá k tomu být úplatný,měl by být především i "všemi mastmi mazaný";pokud se týká drog,myslím,že je dobře,že nejsou a nikdy ani nebudou legalizovány - vždy však budou kupovány;lze tedy fakticky konstatovat,že prodat lze vždy pouze to,co chce někdo koupit,ne? Pořád se pranýřuje prostituce a obchod s drogami - nesporným faktem však je,že tato dobře "zaběhnutá" odvětví poskytují slušnou obživu těm,kteří např.nechtějí pracovat na tzv.HPP.O úplatcích platí to samé-pořád bude dost hloupých ,kteří chtějí získat nějakou tu "výhodičku",byt´ pouze domnělou,tzn. někdo vezme úplatek ... a řekne větu:"Vše je již na dobré cestě." - na tom přeci není nic špatného - farmaceutické koncerny Vás přeci také nechtějí uzdravit ... a přesto Vám pořád prodávají nové a nové medikamenty,které jednu věc léčí a na druhé straně i škodí,ne? K čemu by těmto firmám byli zdraví lidé ? K tomu,aby musely vyhlásit bankrot? Buďte rádi,že platí heslo:"Svět chce být klamán." - je osvědčené a tudíž i kvalitní

Zobrazit celou diskusi