Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kolegyně z pekla: Mléko doplňovala z vlastních prsů!

Kolegyně tajně stříkala do mléka své vlastní kojenecké.
Kolegyně tajně stříkala do mléka své vlastní kojenecké.  (Autor: reprofoto youtube.com/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: mb - 
11. května 2014
21:03

Kamera monitorující zaměstnaneckou kuchyňku potvrzuje to, co už dlouho tušíte… Kolegové vám kradou mléko! A teď co jste nevěděli – kolegyně do vašeho mléka stříká!

Znáte to...jdete si v práci uvařit kávu, ale zjistíte, že nemáte mléko. Co uděláte? Po důkladné obhlídce terénu ho někomu prostě uzmete a jdete si spokojeně vychutnat vaši kávičku. Smrtelná chyba!

Na tomto záznamu je vidět jak sexy micinka, kterou se bojíte v práci byť i jen pozdravit, suverénně krade vaše mléko! Opravdová bomba přichází o vteřinu později. Krásná kolegyně vyhrnuje šaty, bez ostychu bere do rukou své dobře tvarované prsy a stříká do lahve s mlékem!! Ještě předtím, než flašku vrátí zpátky, s ní důkladně zatřepe…

Video vyvolalo na internetu bouřlivou diskusi. Ozývají se názory, že žena o kameře moc dobře věděla a jen se snaží přitáhnout pozornost. Někteří také poukazují na to, že její štíhlá figura neukazuje na čerstvou maminku. Oponenti tvrdí, že schopnost laktace u žen bez problému trvá až do třetího roku dítěte. V některých domorodých kmenech ženy své děti kojí až do sedmi let věku!

vs40 ( 11. května 2014 23:35 )

Lepší by bylo přímo ze zdroje,než z té krabice z lednice !

Digitt ( 11. května 2014 22:16 )

Taky co by se mělo stát, že jo? džus z krávy lidi pijou denně a z ženský je to fuj? to je celkem pokrytecký

radelin ( 11. května 2014 21:37 )

No a co? já kdysi přišel v noci z práce a měl žízeň potmě ať nikoho nevzbudím jsem nahmatal sklenici a obsah vypil.Až ráno se žena ptala kde má odstříkané mléko.PS nic se mi nestalo,přežil jsem to já,dítě i žena

Zobrazit celou diskusi