Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Filmy zdarma a legálně: Čtyřikrát orgie a krev!

Ivio vám přináší čtyři nové filmy plné napětí
Ivio vám přináší čtyři nové filmy plné napětí  (Autor: profimedia.cz)
Autor: red - 
27. dubna 2014
19:30

Jak daleko dovedou filmaři zajít, aby šokovali diváky? Kamkoli. Jenže kasu můžete naplnit jen tehdy, když opravdu víte, jak na to. Nestačí jen překonat hranice vkusu a nechat stříkat krev a sperma proudem. Chcete vidět víc? Podívejte se na filmy, které jsme pro vás vybrali v on line kině IVIO.tv.

Hannibal - Zrození

Frustrovaný sirotek se dostává do sovětského sirotčince poté, co ho válka připravila o rodiče a sestru. V daleké Litvě ve 40. letech se malý vězeň bouří proti nelítostnému drilu a krutosti vychovatelů. Až povyroste, jeho pomsta bude sladká – a pořádně krvavá. Jmenuje se totiž Lecter – Hannibal Lecter.

Film sledujte ZDE>>

Gauneři

Parta gangsterů najatá na banální vyloupení klenotnictví se skládá z chlapíků, kteří se navzájem neznají. Není divu, že akce skončí fiaskem. Každý z mužů má každopádně vlastní verzi toho, co se stalo. Z krve, potu a výkřiků hrůzy party zoufalců se zrodil první film amerického režisérského skandalisty Quentina Tarantina.

Film sledujte ZDE>>

Salo aneb 120 dnů Sodomy

Čtveřice vysoce postavených fašistů pod taktovkou čtyř prostitutek ukájí ty nejzvrácenější choutky na skupině unesených chlapců a dívek... Jeden z největších skandálů filmové historie dodnes šokuje – a není vůbec divu. Je totiž vzpomínkou na dva legendární buřiče - spisovatele markýze de Sade a italského režiséra Piera Paola Pasoliniho.

Film sledujte ZDE>>

Utržený ze řetězu

Z kluka Dannyho (Jet Li) vychovali bojového otroka: vyrůstal v kleci, živili ho konzervami a na krku nosil obojek. A jediné, co umí, je zabíjet v ilegálních zápasech na život a na smrt... Filmová cesta do hlubin temné duše lidského zvířete vede přes brutálně inscenované bitky z dílny slavného choreografa Yuena Woo-Pinga.

Film sledujte ZDE>>

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi