Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nová fakta v případu ztracené Maddie: V rezortu, kde zmizela řádil pedofil

Rodiče Maddie nepřestávají doufat, že svou dceru uvidí živou
Rodiče Maddie nepřestávají doufat, že svou dceru uvidí živou  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš - 
24. dubna 2014
10:03

Nejhorší obavy se pomalu naplňují. Britští detektivové se intenzivně zabývají teorií, že se ztracená Maddie stala obětí sexuálního devianta. Ten totiž v letovisku, ze kterého zmizela, napadl i jinou holčičku.

Vyšetřovatelé, kteří se zabývají zmizením malé Maddie, mají obavu, že klíč k celému případu měla portugalská policie celou dobu pod nosem. Potvrdili totiž zjištění, že na portugalském pobřeží v té době řádil pedofil, který napadl nejméně pět holčiček.

K jednomu z útoků došlo přitom v roce 2005 ve stejném resortu, ve kterém nejhledanější dítě světa o dva roky později zmizelo. "Ano, tuto linii do hloubky prověřujeme, protože nás přívádí přímo do centra Praia da Luz a může být tedy významná," řekl šéf vyšetřovacího týmu Andy Redwood.

Na stopu pedofilovi se detektivové dostali, když prověřovali sérii podobných vloupání v oblasti portugalského pobřeží v letech 2004 až 2006. Ukázalo se, že byly často doprovázeny sexuálními útoky na holčičky, které sem přijely s rodiči na dovolenou.

Detektivové teď pátrají po "páchnoucím a břichatém" muži s pedofilními sklony. Svědectví se shodují v tom, že by se mělo jednat o tmavovlasého muže ve středních letech. Mluvil prý anglicky, ale velice pomalu a s přízvukem. Byl rozcuchaný, neoholený a páchnul zatuchlinou.

Rodiče ztracené holčičky i přes zjištěné okolnosti nepřestávají doufat, že svou milovanou dceru znovu uvidí živou.

lillyli ( 24. dubna 2014 18:51 )

e.44 ( 24. dubna 2014 12:57 )

Britští detektivové leda hovno zjistěj a ta jejich kamufláž toho, že Británie pohřbila úspěšné portugalské vyšetřování aby ty krkavčí rodiče Maddie nemuseli do lochu, je už víc než trapná

sabika ( 24. dubna 2014 11:04 )

Kdyby místo večerní zábavy byli v pokoji se svou dcerou, nemuseli ztratit roky života s takovým andilkem. Znám lidi, co takhle praktikuji. Daji dítě spát a vezmou chuvicku do baru. My chuvicku vozime vždy, ale stejně zůstaneme na terase pokoje. Strach nám to nedovolí.

Zobrazit celou diskusi