Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Krásnou Renátu (†26) popravil milenec: Pohřbili ji v bílé rakvi!

Autor: ljš - 
29. března 2014
12:42

Byla krásná, milá a úspěšná a celý život měla před sebou. Před týdnem však Renátu (†26) v Bratislavě popravil čtyřmi ranami do srdce její expřítel Vlastimil (†32). Rodina a přátelé ji dnes vyprovodili do nebe.

Poslední rozloučení s Renátou, ktorou zastřelil její milenec Vlastimil před týdnem v Bratislavě, se konalo v její rodné obci Veľké Lovce. Na pohřeb přišla podle serveru Čas.sk víc než stovka lidí. Do obřadní síně se ani všichni nevešli a řada z nich poslouchala mši venku.

S kráskou, která pracovala v Bratislavě na ministerstvu financí, se přišli rozloučit také její kamarádi z folklórního souboru, se kterým vystupovala. Ti taky šli včele průvodu s bílou rakví, v níž byla Renáta uložena do země.

Vražda v centru hlavního města je plná otázniků. Policie však už presně ví, jak k tragédii došlo. „Podle  dosavadního vyšetřování bylo zjištěno, že v pátek v 16.30 přistoupil Vlastimil ke Škodě Rapid, v ktoré se nacházela Renáta († 26) a způsobil jí mnohočetné střelné poranění trupu," informoval Nový Čas policejní mluvčí Michal Szeiff.

Mladá žena těžkým zraněním na místě podlehla. Vlastimil se potom vrátil do svého auta, které stálo přibližně o 100 metrů dál, a vpálil si kulku do hlavy. K zoufalému činu se uchýlil zřejmě proto, že ho krásná úřednice, kvůli které se rozvedl, odmítla a našla si jiného.

fistron ( 31. března 2014 06:40 )

Slováci jsou žárliví nesoudní paznehti

tummy ( 30. března 2014 22:18 )

 rozbil si manzelstvi prisel svou vinou o rodinu a pak se na nej vybodla.sok poznal jak muselo byt jeho zene chudakovy, kdyz se na ni kvuli teto zenstine vykaslal a pak si uvedomil jaky je tele a co zpusobil nejak to nerozchodil.jak mohl ocekavat neco jineho po tom co sam provedl ono se jim to vrati kdyz clovek nema zadne vycitky se svym bezstarostnym chovanim rozbiji rodonu tak u toho druheho mu to bude take sumafuk hlavne ze nasela lepsiho korena ktery vic nese ze.

pepen ( 30. března 2014 09:29 )

Jste opravdu hloupý národ!!!!Neznáte pozadí toho případu a řešíte to!!!!Je to hrozný-je tam smrt dvou lidí!!!!!!Nešťastná láska!!!!!

patyk ( 29. března 2014 23:34 )

pjotri ( 29. března 2014 22:18 )

Jasne.. Urednice na Slovensku, 26 let a novyho Rapida? Si delate srandu? Normalne si ji vydrzoval..

Zobrazit celou diskusi