Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Malajsijka tvrdí: Ztracený boeing jsem viděla z letadla!

Autor: Petr Šour - 
22. března 2014
07:30

Malajsijská žena letěla z Indie do Kuala Lumpur pár hodin po záhadném zmizení letu MH370. V Indickém oceánu uviděla z okénka velký stříbrný předmět, který by mohl být ztraceným boeingem. Po přistání se svěřila polici, ale ta její svědectví zcela ignorovala!

Matka deseti dětí Latife Dalelah (53) si je však stále jistá, že to, co spatřila po pár minutách letu z jihoindického Jeddah, mohl být malajsijský boeing, který už téměř dva týdny hledají pátrači z 26 států světa.

„Zrovna jsme byli upozorněni, že přelétáváme Andamanské ostrovy, když jsem  z okénka zahlédla na hladině oceánu velký stříbrný předmět. Měl tvar a obrysy letadla. Zavolala jsem i letušku, ať se podívá, ale řekla mi, ať se nestarám a raději si trochu zdřímnu,“ vzpomíná žena.

Mnohem později se zeptali také pilota tohoto letu, zda o svědectví Latife Dalelah něco neví. Vyšetřovatelům však řekl, že letěli tak vysoko, že by žena nebyla schopna letoun ve vodě rozpoznat.

Andamanské a vedlejší Nikobarské ostrovy už byly přitom několikrát jmenovány jako místo, kde místní lidé nízko letící malajsijský boeing spatřili. Na prohledávání Indického oceánu se v těchto místech soustředily i indické lodě, nic však nenašly.

Nyní se ale pátrání přesunulo podstatně víc na jih až k Austrálii, kde trosky osudného letu údajně zachytily satelity. Potvrzení toho objevu zatím brání špatné počasí…

zabibol ( 22. března 2014 08:40 )

No jo. Asi ji ten její zase namlátil.

neutralizace ( 22. března 2014 07:57 )

Tak to by chtelo uz Pavlika a jeho tapety -

scaramonte ( 22. března 2014 07:43 )

Protohle jí umlčeli - http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/904-zmizely-let-mh370-stopa-k-11-zari- 2001-stoji-za-zahadou-pentagon-a-cia-chysta-se-jaderna-provokace-proti-iranu-nebo-rusku-otevrene-pol e-duvodnych-spekulaci.htm

Zobrazit celou diskusi