Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zlaté desatero svádění! Jak dostat tu pravou?

Jak svést tu pravou? Tady jsou rady, jak na to!
Jak svést tu pravou? Tady jsou rady, jak na to!  (Autor: Profimedia)
Autor: red - 
2. března 2014
18:38

David Hůrka o sobě prohlašuje, že je mistrem ve svádění, a dokonce na to pořádá kurzy. Tady je jeho roky prověřované desatero svádění. Když se jím budete řídit, prý vám každá druhá podlehne, tvrdí sebevědomě.

1. Omezte lichotky

Ženy mají rády sebevědomé muže, kteří mají své názory i zájmy. Proto nikdy neříkejte lichotky, které vás shazují. Například: „Jsi chytřejší než já. Takhle hezky tančit se já nikdy nenaučím. Ty máš tak pestrý život, ne jako já.“

2. Neplaťte všechno

Než navážete férový vztah, nesnažte se za dívku všechno platit, působí to dojmem, že si ji kupujete. Není důvod platit za ni například všechny drinky. Pozor – drobné dárky jsou naopak prospěšné!

3. Poslouchejte

Když dívku poprvé oslovíte, v prvních deseti minutách musíte mluvit především vy, pak ale dejte prostor jí. Dávejte jí otázky, na které se nedá odpovědět jen ano nebo ne, a poslouchejte, co říká. Pozor – při první konverzaci se vyhněte tématům expřítelkyně a sex. Vážně to nedělá dobrotu.

4. Ukažte dominanci

Pro mnoho mužů problém. Ale zkuste to. Oslovujte ženy jako první. Vyzvěte je k tanci. V restauraci objednávejte jídlo za ženu. Polibte ji jako první. Pozor – dominance není agrese.

5. Dobře je pozorujte

Ženy vyjadřují svůj zájem především neverbálně, takže je třeba je pozorně sledovat. Opakovaně se na vás podívá? Dívá se vám na rty? Hraje si s vlasy? Odhaluje ze svého těla víc, než by musela? To všechno bývají známky zájmu.

6. Pečujte o sebe

Trávit hodiny před zrcadlem je nesmysl, ale být čistý, voňavý a upravený je nezbytné. Vždyť ani chlapům se nelíbí špindíry. Pozor – jeden z prvních pohledů směřují ženy na vaše ruce, tak ať máte ostříhané a čisté nehty.

7. Nevzdávejte se

Oslovili jste ženu a ona řekla ne? Nenechte se odradit a zkuste to ještě jednou, mnohé z nich na to čekají. A když to nevyjde ani napodruhé? Nevadí, je tolik zajímavých krásek!

8. Nevytvářejte nátlak

Nikdo nemá rád nátlak. Když např. chcete její telefonní číslo, řekněte si o něj až po chvíli konverzace s tím, že se někdy ozvete. Když vám ho nedá, pokračujte v hovoru a na konci prohoďte: Málem bych zapomněl na to číslo – je to připomínka, ale ne otevřená žádost.

9. Věnujte pozornost

Už v začátku buďte ostražití – přeslechnout nebo zapomenout jméno dívky se neodpouští. Dobře si fixujte drobné detaily z jejího vyprávění – když je později zmíníte, ženu si tím získáváte. V dalších fázích jsou vítané i dárečky. Tip: Lepší 20 maličkostí než jedna žehlička.

10. Na nic si nehrajte

Při kontaktování dívky buďte aktivní, ale na nic si nehrajte. Zaprvé – ženy lež odhalí 3x lépe než muži, a zadruhé – pokud byste se na první schůzce choval jinak než na druhé, s velkou pravděpodobností už ta třetí nebude.

Co si o těchto radách Davida Hůrky myslíte? Diskutujte s námi na Blesk.cz!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

prolhanej_hurka ( 8. července 2018 16:54 )

Doporučuji si o zmiňovaném pánovi dohledat něco na internetu. Má tohle něco společného s koučinkem? https://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/obchodnici-s-emocemi-smejdi-radi-jak-se-sta t-uspesnymi_444607.html http://podvodnici.info/david-hurka-prolhana-figurka-ceskeho-internetu/ https://michalkubicek.cz/proc-je-v-cesku-infopodnikani-a-infomarketing-sproste-slovo/

Jarda_F ( 25. prosince 2017 03:37 )

Také si myslím, že celý kurz je předražená krávovina ! Stačí dodržovat Desatero svádění a není to nijak moc složité. Pak stačí se občas poradit s nějakými kamarádkami. Mně třeba poradily, ať tvrdím že mám dítě. Samozřejmě i rady od kamarádek, Vás něco málo stát budou. Ale rozhodně NE 8.000,-Kč několikrát !

naidka ( 3. března 2014 08:56 )

nebo sexy mozek.

bjutifl ( 3. března 2014 00:23 )

Buď měl osobní kouzlo nebo přírodní pižmo.

bjutifl ( 3. března 2014 00:21 )

Tak podle mě je tak půlka z toho totální blbost(například nesnáším navoněné muže, což ovšem neznamená že by mě přitahoval týden nemytý smraďoch, zkrátka preferuji přirozenou čistotu) a ten zbytek by na některou mohl možná zabrat....možná.... Hůlka je expert na baterky Jako žena bych mohla poradit ale neudělám to....snad jenom jedna rada, žena chce aby muž sám přišel na to jak jí získat a každá žena je jiná a každá chce něco jiného.

Zobrazit celou diskusi