Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dánská studentka Sarah: Peníze docházejí, ale zůstanu déle! Teď jedeme do levného Špindlu

Autor: lvi - 
14. února 2014
11:01

Středa, čtvrtek i pátek nonstop party. Tak se dá shrnout program dánských studentů v Praze, respektive v Česku. Přestože mnohým peníze docházejí, chuť pařit nikoli. Navíc se dánští hospodští nájezdníci přesouvají do Špindlu. Prý je tam levněji...

 

Poslední tři dny mají pražští policisté co dělat. Od středy do pátku se totiž v Praze mění turnusy mladých a žíznivých Dánů a z jejich pohledu je to třeba oslavit. „Já osobně tu zůstanu ještě týden. Hodím se marod, nepůjdu do školy. Ještě jsem tu toho tolik nestihla a navíc mi přijedou kamarádi z jiných škol," řekla Blesk.cz dánská studentka Sarah.

"Plánujeme vyjet i mimo Prahu, kde nejsme braní na obtíž a kde je i levněji. Přeci jen se finance tenčí,“ dodala dívka, která se při příjezdu do české metropole svěřila, že si na útratu přivezla v přepočtu asi 50 000 českých korun.

Vzhůru do Špindlu

Zároveň přiznala, že dá na doporučení spolužáků a možná vyrazí do Špindlerova Mlýna! Právě tam se část studentů poslední dva dny uchýlila, a to zejména z důvodu nižšího počtu kontrol a represí. Hlavně však ve Špindlu nemusejí být mladí Dánové opáskovaní páskou, která poukazuje na jejich nezletilost...

Zda se do Špindlu vydá se Sarah a jejími spolužáky i čtveřice dánských policistů, kterým jejich krajané už neřeknou jinak než „báječná čtyřka“, zatím není jasné. Dánští muži zákona v čele s Larsem Rubym zatím ochotně spolupracují s pražskými kolegy zejména při řešení opilosti nezletilých studentů.

orchideakrasna ( 15. února 2014 08:55 )

No, to mi fakt není. Ale ani když mi bylo, jsem se nechovala jako tato boží hovada.

anka ( 14. února 2014 23:11 )

jo, ale taky vam neni 17,18...

anka ( 14. února 2014 23:05 )

nasi 16 leti ucni delaji o vikendech neco jineho????

majojo ( 14. února 2014 19:59 )

Jo, Špindl! Kterépak to etnikum ho asi ovládá? A kdopak mu to u nás dovolil?

majojo ( 14. února 2014 19:51 )

Od nás tm jezdí Katuška, on nich tuny blbejch puberˇáků - ale nevadí, peníze nesmrdí nikde. 

Zobrazit celou diskusi